Follow us

Ombré Concealer | Το viral trick για φωτεινό βλέμμα που έχει συνεπάρει το TikTok

Η τεχνική στην οποία ορκίζονται τα beauty girlies.

Beauty Splash News/Ideal Image

Με περισσότερες από 6 εκατομμύρια προβολές, το #ombreundereyes είναι ξεκάθαρα ένα από τα μεγαλύτερα makeup trends στο TikTok αυτήν την στιγμή. Τι ακριβώς είναι όμως και γιατί αξίζει να το δοκιμάσεις κι εσύ;

Η τεχνική του Ombré Concealer έχει στόχο την επίτευξη ενός πιο φωτεινού και ξεκούραστου βλέμματος και την πιο αψεγάδιαστη κάλυψη των μαύρων κύκλων. Στην ουσία καλεί για την ανάμειξη τεσσάρων (ή ακόμα και πέντε) διαφορετικών προϊόντων: ενός πολύ ανοιχτόχρωμου concealer στην εσωτερική γωνία, ενός πιο σκουρόχρωμου-σομόν στο κέντρο, ενός ροζ υγρού ρουζ ακριβώς από δίπλα κι ένός πιο φούξια στην εσωτερική γωνία.

Ξέχασε τα nude μανικιούρ | Αυτή είναι η νέα μεγάλη τάση στα νύχια

Αφού γίνει η εφαρμογή και των τεσσάρων προϊόντων, σειρά έχει το blending με ένα πινέλο ή ένα σπόγγο μακιγιάζ ξεκινώντας από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία. Έπειτα, μπορείς να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου με μία λεπτή στρώση ημιδιάφανης πούδρας για να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα.

Η Chiara Ferragni στη Μύκονο | Το ιδιαίτερο μανικιούρ που τράβηξε όλα τα βλέμματα

Κατ' αυτόν τον τρόπο όχι μόνο καλύπτεις τους μαύρους κύκλους και φωτίζεις την περιοχή κάτω από τα μάτια, αλλά χαρίζεις και μια αθώα όψη κοκκινίσματος που κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό.

Δες βήμα βήμα πώς μπορείς να το πετύχεις κι εσύ:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ