Follow us

3 διαφορετικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσεις το concealer στο μακιγιάζ σου

Οι έξυπνες χρήσεις του concealer που μπορούν να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά ένα πρόσωπο.

makeup Splash News/ Ideal Image

Το concealer αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα μακιγιάζ, χωρίς το οποίο δεν μπορεί να λάμψει ένα πρόσωπο. Χρησιμοποιείται κυρίως ως προϊόν για μεγαλύτερη φωτεινότητα αλλά και κάλυψη μαύρων κύκλων, δυσχρωμιών και άλλων σημαδιών (σπυράκια, κοκκινίλες κλπ), όμως οι makeup artists προτείνουν κι άλλους τρόπους που μπορούν να ωφελήσουν ένα πρόσωπο.

Κουρασμένα μάτια | Τα καλύτερα concealers για κάλυψη, ενυδάτωση και λάμψη

Πιο συγκεκριμένα, ένα concealer μπορεί να έχει διάφορες χρήσεις που ενδεχομένως να μην έχεις φανταστεί. Γι΄αυτό άλλωστε το λατρεύει σύσσωμος ο beauty κόσμος, μιας και μπορεί πράγματι να μεταμορφώσει... ανέξοδα ένα πρόσωπο. Αυτό συμβαίνει γιατί με το concealer μπορείς να δημιουργήσεις ένα nose contour effect ή ακόμα και να κάνεις το πρόσωπο και τα μάτια να δείχνουν πιο ανορθωμένα. Μπορείς να δημιουργήσεις γωνίες "αλλάζοντας" το σχήμα του προσώπου αλλά και να φτιάξεις τα ιδανικά χείλη, με το τέλειο περίγραμμα που δεν μεταφέρεται. Δες παρακάτω πώς.

3 (φυσικοί) τρόποι για να καταπολεμήσεις τους μαύρους κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια

#1. Concealer αντί για face / eye lifting

Ένα από τα πιο γνωστά hacks για φυσικό lifting είναι η χρήση concealer που τοποθετείς στη νοητή (ανοδική) ευθεία των φρυδιών, της εξωτερικής γωνίας των ματιών, της μύτης και των χειλιών.

Το εύκολο eyeshadow hack που θα χαρίσει εφέ lifting στα μάτια σου

@sydney_art

Face lifiting concealer hack !

♬ original sound - Sydney Morgan

#2. Concealer για πιο λεπτή μύτη

Θα χρειαστείς το concealer σε έναν τόνο πιο ανοιχτό από αυτόν της επιδερμίδας σου, καθώς και ένα κρεμώδες bronzer, ακολουθώντας τις κινήσεις της κοπέλας στο βίντεο.

@cczuleighka Full Makeup Tutorial coming soon 😮‍💨🫶🏼 Products: Nyx Wonderstick (Medium), Maybelline Fitme Concealer (10 Fair), Brushes and sponges on my amazon storefront (link in bio) #douyinmakeup #douyintutorial #makeuplook #pinterestaesthetic #pinterestinspo #filipinoamerican #greenscreen #nosecontourtutorial #douyinnosemakeup ♬ Lucky Girl - Carlina

#3. Concealer για άψογα χείλη

Πιο basic hack αλλά εξίσου χρήσιμο, μιας και με το concealer μπορείς να διορθώσεις τυχόν μεταφορά του κραγιόν που μπορεί να σου έχει ξεφύγει, αντί να το σκουπίσεις με το δάχτυλό σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ