Follow us

Bare manicure trend | Τα "γυμνά" νύχια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ό,τι πιο chic για (καλοκαιρινές) διακοπές

Ο ορισμός του "quiet luxury" στο μανικιούρ μόλις απέκτησε άλλη διάσταση χάρη στο μοντέλο.

Ηλιάνα Ππαπαγεωργίου Instagram

Κι όμως, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόλμησε ένα εντελώς ανατρεπτικό μανικιούρ για τα δεδομένα της, και αυτό είναι το "bare nails trend", που έχει αρχίσει να γίνεται πράγματι μεγάλη τάση τελευταία, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τα φυσικά νύχια είναι ό,τι πιο hot αυτή τη στιγμή | 5 διάσημες Ελληνίδες που έχουν λατρέψει το trend

Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στην τάση που θέλει τα νύχια εντελώς άβαφα, χωρίς ούτε καν διάφανο βερνίκι, πλην όμως πολύ περιποιημένα. Ιδανικά, το μήκος τους παραμένει κοντό και αποφεύγονται τα πολύ μακριά νύχια, που είναι και πιο επιρρεπή σε σπασίματα.

Κι ενώ η παρουσιάστρια και μοντέλο μάς έχει κάνει σαφή την προτίμησή της στα πιο φυσικά νύχια (ή όπως θα τα δεις να αναφέρονται και αλλιώς ως "nude nails", "russian mani" κλπ), δεν τα είχε αφήσει ποτέ άβαφα, μιας και πάντοτε περνούσε έστω μια διάφανη βάση.

Αυτή τη φορά ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τα συνεχόμενα μανικιούρ και εκμεταλλεύτηκε τις καλοκαιρινές διακοπές του Αυγούστου για να αφήσει τα νύχια της να "ξεκουραστούν". Έτσι, στις πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε από το νησί, το μοντέλο είχε εντελώς άβαφα νύχια, κομμένα σε τετράγωνο σχήμα και πολύ κοντά, μια εικόνα εντελώς διαφορετική από τα συνηθισμένα almond-shaped, μακριά και βαμμένα σε έντονες αποχρώσεις, νύχια της.

5 μύθοι και 5 αλήθειες για το ημιμόνιμο μανικιούρ

Εμείς θα πούμε ότι τα bare nails είναι μια τάση μανικιούρ που έχουν αρχίσει να αγαπούν πολλές διάσημες γυναίκες, και ομολογουμένως αποτελεί και μια ευέλικτη λύση όχι μόνο για τις διακοπές, αλλά και για όλες τις φορές που θες να κάνεις ένα διάλειμμα από τα βερνίκια και να αφήσεις τα νύχια σου να "αναπνεύσουν", ώστε να τα δεις ακόμα πιο δυνατά και υγιή. Δικαίως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια νέα οπτική στον ορισμό της "ήσυχης πολυτέλειας", που θέλει διακριτικές αποχρώσεις και λιτές γραμμές στα πάντα πάνω μας, ώστε να αναδειχθεί ακόμα ευκολότερα η πηγαία κομψότητητα σε μια εμφάνιση.

Το mani-pedi της Δούκισσας Νομικού είναι ο ορισμός της "ήσυχης πολυτέλειας"

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ