Follow us

Η Ελένη Βουλγαράκη υιοθέτησε το κομψό μανικιούρ που προτιμούν διαχρονικά και οι Παριζιάνες

Και είναι η τέλεια ιδέα για νυφικό μανικιούρ.

MissBloom TEAM
Ελένη Βουλγαράκη Instagram

Μια από τις πιο κλασικές και κομψές επιλογές σε μανικιούρ προτίμησε η Ελένη Βουλγαράκη, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τα πιο bold και "ζωντανά" χρώματα που διαλέγει συνήθως (βλ. κοραλί, κόκκινο, κλπ).

Η Ελένη Βουλγαράκη με το πιο καλοκαιρινό χρώμα νυχιών που αναδεικνύει υπέροχα το μαύρισμα

Αυτή τη φορά, και ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών της, προτίμησε ένα πιο safe mani, που όχι μόνο ταιριάζει με τα πάντα χάρη στη διακριτικότητά του αλλά και αναδεικνύει υπέροχα τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Ταυτόχρονα, είναι όσο κομψό πρέπει και κάνει τα άκρα να δείχνουν ακόμα πιο λεπτά και μακριά.

Ο λόγος για το κλασικό και αγαπημένο γαλλικό μανικιούρ που, ό, τι και να γίνει, δεν θα φύγει ποτέ από τις τάσεις, και θα αποτελεί την πιο κομψή και safe επιλογή για όλες τις περιστάσεις, όλο τον χρόνο.

Η παρουσιάστρια ωστόσο έδωσε το δικό της twist στο french mani, αφού εκμεταλλεύτηκε την hot τάση του "lip gloss trend" που βρίσκεται παντού πλέον, και πέρασε μια έξτρα στρώση γυαλάδας στα νύχια με τη βοήθεια ενός παχύρρευστου, διάφανου βερνικιού, για να γίνει το μανικιούρ πιο γυαλιστερό και λαμπερό. Μάλιστα, αυτή η στρώση χάρισε στα νύχια της ένα πιο bold χρώμα που στο φως τα κάνει να δείχνουν ένα πολύ chic crème.

Το συγκεκριμένο γαλλικό μανικιούρ με το lip gloss εφέ είναι η τέλεια ιδέα και για σένα που πρόκειται να παντρευτείς σύντομα και δεν έχεις καταλήξει ακόμα στο bridal mani. Μια τόσο κλασική επιλογή δεν μπορεί ποτέ να θεωρηθεί λανθασμένη.

Αυτό το "ugly" χρώμα για mani - pedi είναι η πιο hot τάση του φετινού φθινοπώρου

Δες το αποτέλεσμα:

Η Ελένη Βουλγαράκη υιοθέτησε το κομψό μανικιούρ που προτιμούν διαχρονικά και οι Παριζιάνες
Ελένη Βουλγαράκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ