Follow us

Η πιο γλυκιά νονά | Το πρωτότυπο χτένισμα της Κλέλιας Ανδριολάτου είναι ό,τι πρέπει αν είσαι καλεσμένη σε βάφτιση

Κάνε τη διαφορά με ένα french inspired χτένισμα αλά Κλέλιας Ανδριολάτου.

MissBloom TEAM
Κλέλια Ανδριολάτου Instagram

Νονά για πρώτη φορά έγινε η Κλέλια Ανδριολάτου πριν λίγες μέρες, που είχε τη χαρά να βαφτίσει μαζί με τον μικρότερο αδερφό της, τον γιο της αδερφής τους, σε μια ονειρεμένη τοποθεσία στο χωριό της, το Κατάκολο Ηλείας. Η ηθοποιός εμφανίζεται τρισευτυχισμένη στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε παρέα με τα αδέρφια της, τον νεοφώτιστο Διονύση καθώς και εκλεκτούς συγγενείς και φίλους (μεταξύ αυτών και η Βάσια Κωσταρά).

Βέβαια, το πρωτότυπο χτένισμα που επέλεξε για την περίσταση δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο, καθώς ήταν όσο κομψό αλλά και όσο καλοκαιρινό θα θέλαμε. Συνδύαζε δύο κλασικές τάσεις χτενισμάτων που δεν είναι άλλες από τα half-up half - down hair και την αγαπημένη σε όλες μας γαλλική πλεξούδα. Έτσι, το french inspired χτένισμά της ταίριαξε ιδανικά με το πολύ φωτεινό σύνολό της με τη ροδακινί πουά φούστα και το λευκό bustier top της, ενώ ανέδειξε υπέροχα το όμορφο πρόσωπό της και τα καταπράσινα μάτια της.

10 διάσημες Ελληνίδες προτείνουν τα χρώματα σκιών που ταιριάζουν άψογα στα καστανά μάτια

Εμείς θα πούμε ότι το συγκεκριμένο χτένισμα σε όλες του τις παραλλαγές (δηλαδή το "μισά μισά" μαλλιά με γαλλική πλεξούδα ή χωρίς) είναι ό, τι πιο θηλυκό σε hairstyle αυτή τη στιγμή ενώ παραμένει διαχρονικό, όποια εποχή κι αν διανύουμε. Επιπλέον, ταιριάζει με τα περισσότερα στιλ χάρη στην κλασική του κομψότητα ενώ πηγαίνει σε όλα τα σχήματα προσώπου και σε όλους τους τύπους μαλλιών. Φυσικά, μπορείς να το κάνεις σε κάθε περίσταση: είτε είσαι καλεσμένη σε βάφτιση - γάμο, είτε είσαι νονά ή κουμπάρα, είτε ακόμα και σε βραδινή έξοδο με φίλες.

Τα φυσικά νύχια είναι ό,τι πιο hot αυτή τη στιγμή | 5 διάσημες Ελληνίδες που έχουν λατρέψει το trend

Δες το αποτέλεσμα:

Η πιο γλυκιά νονά | Το πρωτότυπο χτένισμα της Κλέλιας Ανδριολάτου είναι ό,τι πρέπει αν είσαι καλεσμένη σε βάφτιση
Κλέλια Ανδριολάτου
Κλέλια Ανδριολάτου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ