Follow us

Το πρωτότυπο γαλλικό μανικιούρ της Μαρίας Σολωμού είναι ό,τι πιο κομψό για το φθινόπωρο

Και αναδεικνύει ακόμα και τα κοντά νύχια.

MissBloom TEAM
Μαρία Σολωμού Instagram

Το γαλλικό μανικιούρ είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο chic που μπορείς να κάνεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αμέτρητες γυναίκες το επιλέγουν σταθερά εδώ και χρόνια, ενώ είναι η πιο safe λύση για τις ημέρες εκείνες που θες κάτι διακριτικό και κομψό, που δεν θα "φωνάζει".

Bare nails | 8 διάσημες Ελληνίδες που υιοθέτησαν το "γυμνό" μανικιούρ στις διακοπές τους

Παρ' όλα αυτά, κι επειδή μπορεί να θεωρείται κάπως μονότονο μερικές φορές, το french mani έχει αποκτήσει μια πολύ ενδιαφέρουσα διάσταση τελευταία. Συγκεκριμένα, η διάφανη / γαλακτερή βάση συνδυάζεται με πολύχρωμα tips, διαφόρων αποχρώσεων και συνδυασμών, ενώ διανθίζεται ακόμα και με μικρά σχεδιάκια ή nail stickers. Τα κλασικά λευκά tips δίνουν τη θέση τους σε χρωματιστά, για ένα ακόμα πιο πρωτότυπο και κομψό γαλλικό που δεν αφήνει καμία ασυγκίνητη.

Η Μαρία Σολωμού το δοκίμασε στις καλοκαιρινές διακοπές της και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό: η ηθοποιός επέλεξε να βάψει τα tips στο hot χρώμα του καλοκαιριού, που δεν είναι άλλο από το πορτοκαλί, ενώ άφησε εντελώς διάφανη τη βάση για ένα clear εφέ. Το συγκεκριμένο french mani ταιριάζει ιδανικά σε τετράγωνα νύχια κάθε μήκους, ακόμα και τα πιο κοντά.

Η Ελένη Βουλγαράκη υιοθέτησε το κομψό μανικιούρ που προτιμούν διαχρονικά και οι Παριζιάνες

Φυσικά, αυτή η εκδοχή του γαλλικού συνεχίζει να θεωρείται κλασική, ενώ υιοθετείται άφοβα ακόμα και το φθινόπωρο, σε όποια απόχρωση μπορείς να φανταστείς.

Δες το χρωματιστό french mani της ηθοποιού:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ