Follow us

Wide Curtain Bangs | Αυτές θα είναι οι πιο περιζήτητες αφέλειες του φετινού φθινοπώρου

Το στιλ μαλλιών που χαρίζει ένα απαράμιλλο στιλ στο όλο look.

hair Splash News / Ideal Image

Μετά τις "Curve" και "Birkin" bangs που σάρωσαν κυριολεκτικά φέτος το καλοκαίρι, ήρθε η ώρα για ένα νέο είδος αφελειών που αναμένεται να επικρατήσει όχι μόνο το φθινόπωρο αλλά και ολόκληρο τον χειμώνα. Ο λόγος για τις "Wide Curtain Bangs", τις σέξι πλαϊνές αφέλειες που ωστόσο διαφέρουν λίγο από αυτές που είχαμε συνηθίσει ως τώρα.

Η Ήβη Αδάμου με "Birkin bangs", τις πιο κομψές αφέλειες που λατρεύουν και οι Παριζιάνες

Συγκεκριμένα, πρόκειται για αφέλειες που είναι πλαϊνές, πλαισιώνουν δηλαδή και πάλι το πρόσωπο δεξιά κι αριστερά, όμως είναι αρκετά πιο πλούσιες και με πολύ όγκο, καλύπτοντας ακόμα μεγαλύτερο μέρος του μετώπου. Είναι βασικά πιο μακριές και πιο πλατιές, ενώ μπορεί να είναι κομμένες τμηματικά αλλά και να έχουν ένα διακριτικό φιλάρισμα, που τους δίνει ακόμα μεγαλύτερο όγκο και κίνηση.

Είναι ιδανικές για σένα που έχεις μακριά μαλλιά αλλά και για σένα που νιώθεις ότι τα μαλλιά σου έχουν γίνει κάπως "φλατ", οπότε αποζητάς την ένταση και την κίνηση στην τρίχα, με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες (εν ολίγοις, θες να αποφύγεις να κόψεις μήκος, παράλληλα θες όμως να κάνεις μια αλλαγή στο look σου).

Το νέο κούρεμα και χρώμα μαλλιών της Emma Stone είναι ό,τι πρέπει για τη μετάβαση στο φθινόπωρο

Στα plus ότι το συγκεκριμένο κούρεμα κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο πλούσια ενώ συγκεντρώνει όλη την προσοχή στην περιοχή των ματιών, κάνοντας το βλέμμα να ξεχωρίζει.

Δες μερικά παραδείγματα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ