Follow us

Η Ήβη Αδάμου με "Birkin bangs", τις πιο κομψές αφέλειες που λατρεύουν και οι Παριζιάνες

Αυτό το κούρεμα, που δανείστηκε την ονομασία του από τη θρυλική Jane Birkin, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Ήβη Αδάμου Instagram

Αν και σπάνια πραγματοποιεί δραματικές αλλαγές στα μαλλιά της η Ήβη Αδάμου, όποτε τις τολμά δείχνει υπέροχη. Εν προκειμένω, η "δραματική" αλλαγή δεν είναι πράγματι τόσο μεγάλη, αλλά είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με τα δεδομένα της τραγουδίστριας. Αναφερόμαστε στις αφέλειες που υιοθέτησε πρόσφατα σε συναυλία της, που παραπέμπουν αρκετά στο iconic french style της Jane Birkin - εξού και δανείστηκαν την ονομασία τους από τη θρυλική τραγουδίστρια.

Face gems | Το hack της Ήβης Αδάμου για μεγαλύτερα μάτια και εντυπωσιακό βλέμμα

Πρόκειται για τις γνωστές, ίσιες και σχεδόν φλατ αφέλειες που καλύπτουν όλο το μέτωπο με έναν ανεπιτήδευτα σέξι τρόπο, σταματώντας στο ύψος των φρυδιών. Κολακεύουν τα περισσότερα σχήματα προσώπου, τραβούν όλη την προσοχή στο βλέμμα (επομένως τονίζουν τα μάτια) ενώ δίνουν έμφαση στα χείλη. Παράλληλα, χαρίζουν ένα πολύ νεανικό vibe που, ωστόσο, δεν φαίνεται παράταιρο, σε όποια γυναίκα κι αν το δεις. Οι Birkin bangs δεν είναι κάτι νέο στα μαλλιά - αντιθέτως, αποτελούν ένα από τα πιο διαχρονικά κουρέματα, που ωστόσο καταφέρνει να δείχνει πάντοτε επίκαιρο και μοντέρνο.

5 διάσημες Ελληνίδες προτείνουν τα χρώματα κραγιόν που δεν θα σταματήσουμε να φοράμε φέτος το καλοκαίρι

Δες το αποτέλεσμα:

Αν και υποψιαζόμαστε ότι η Ήβη Αδάμου υιοθέτησε προσωρινά το συγκεκριμένο στιλ, αποκλειστικά και μόνο για την επαγγελματική της εμφάνιση, θεωρούμε ότι της ταιριάζουν πολύ, τι λες;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ