Follow us

Το αναπάντεχο χτένισμα της Μαρίας Σολωμού που την έκανε να δείχνει πιο νέα από ποτέ

Η ηθοποιός ενθουσίασε για άλλη μια φορά το κοινό με το χτένισμά της.

MissBloom TEAM
Μαρία Σολωμού Instagram

Η Μαρία Σολωμού είναι γνωστή, μεταξύ άλλων, για τα γεμάτα όγκο, πολύ σγουρά, σχεδόν afro μαλλιά της που έχουν γίνει πλέον σήμα κατατεθέν της. Σπάνια τη βλέπουμε με διαφορετικό χτένισμα, ενώ δεν μπορούμε να θυμηθούμε ούτε μια φορά που να τα έχει κόψει πολύ κοντά ή να έχει αλλάξει το χρώμα τους. Με λίγα λόγια, η ηθοποιός είναι "τσακωμένη" με τις δραστικές αλλαγές στα μαλλιά - εκτός αν εξαιρέσουμε εκείνη τη φορά που εμφανίστηκε με ολόισιo χτένισμα και "έριξε" το Internet.

Άλλη μια τέτοια περίπτωση είναι και το πρόσφατο χτένισμά της, που πραγματικά κατέπληξε τους διαδικτυακούς της φίλους. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός απαρνήθηκε για λίγο τα afro hair και έκανε τα μαλλιά της... ράστα, τα έπλεξε σε πολύ μακριά κοτσιδάκια που έφταναν μέχρι τη μέση της και τα οποία άφηνε λυτά ή έπιανε σε ψηλό κότσο.

Η ίδια φάνηκε να καταευχαριστήθηκε τη συγκεκριμένη αλλαγή, κρίνοντας από τα stories που δημοσίευσε και στα οποία δήλωσε χαρακτηριστικά ότι θα τα κρατήσει για πάντα, ενώ μάλλον τη βόλεψαν και στις διακοπές της. Μάλιστα, αυτή την περίοδο βρίσκεται με φίλους στην Κύθνο, και αν παρατηρήσεις προσεκτικά τα στιγμιότυπα που ανεβάζει η ηθοποιός, όλη η παρέα έχει παρόμοια κοτσιδάκια - ράστα. Γι' αυτό άλλωστε αυτοαποκαλούνται "the braiders".

Το πρωτότυπο γαλλικό μανικιούρ της Μαρίας Σολωμού είναι ό,τι πιο κομψό για το φθινόπωρο

Περιττό να αναφέρουμε ότι με το συγκεκριμένο χτένισμα δείχνει κυριολεκτικά 19 χρονών, πράγμα που της επισήμαιναν και στα comments: "Σοκ το σώμα της θεάς. 19 χρόνων ", έγραψε μια fan της.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι μέρος των μαλλιών της είναι αποτέλεσμα extensions, όπως άλλωστε υπονοεί έμμεσα και η ηθοποιός δίνοντας τα credits για το χτένισμά της στο @studio_hair_extensions.

Δες τις φωτογραφίες:

Το αναπάντεχο χτένισμα της Μαρίας Σολωμού που την έκανε να δείχνει πιο νέα από ποτέ
solomou
solomou

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ