Follow us

Espresso makeup | 3 διάσημες Ελληνίδες που έχουν λατρέψει την πιο viral τάση μακιγιάζ του φθινοπώρου

Το πιο κολακευτικό makeup trend που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.

Βάσια Κωσταρά Instagram

To "espresso makeup" είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ που έχει κάνει θραύση στο εξωτερικό, με τις Emily Ratajkowski, Lily Rose Depp, Kendall Jenner και άλλες διάσημες να την έχουν ήδη λατρέψει. Δεν είναι μόνο οι celebrities όμως - πλήθος influencers και beauty addicts κάνουν ασταμάτητα διάφορα tutorials στο TikTok, δείχνοντας τη δική τους εκδοχή για το πώς να δημιουργήσεις αυτό το φθινοπωρινό makeup look.

Από αυτή τη φρενίτιδα δεν γινόταν να "γλυτώσουν" βεβαίως και οι δικές μας Ελληνίδες celebrities, που φαίνεται ότι έχουν αγαπήσει επίσης την τάση. Βίκυ Καγιά, Βάσια Κωσταρά και Μπέττυ Μαγγίρα είναι μερικές μόνο διάσημες γυναίκες που προτιμούν τη φθινοπωρινή εκδοχή του γνωστού latte makeup για τις πιο επίσημες εμφανίσεις τους τη μεταβατική αυτή εποχή.

Latte makeup | Η νέα τάση που έχει προκαλέσει χαμό στα social media κολακεύει όλες τις γυναίκες

Τι είναι στην ουσία το espresso makeup;

Όπως συμβαίνει και με το "latte makeup", αναφερόμαστε σε ένα look μακιγιάζ που ακολουθεί τη χρωματική παλέτα του καφέ, αλλά στις πιο σκούρες αποχρώσεις του. Κι ενώ στο latte makeup δινόταν έμφαση στο ανοιχτό καφέ, στο μπεζ και στο μπρονζέ, που παρέπεμπαν στο χρώμα του καφέ latte, αυτή τη φορά τα χρώματα ακολουθούν τις πιο σκούρες αποχρώσεις ενός espresso (μαύρο, σκούρο σοκολατί, σκούρο γκρι).

Latte makeup | 5 διάσημες Ελληνίδες αποδεικνύουν ότι αυτή είναι η πιο hot τάση στο μακιγιάζ φέτος

Επιπλέον, το focus και στις δύο τάσεις δινόταν στο μακιγιάζ ματιών, απλά αυτή τη φορά το smokey eye look γίνεται ακόμα πιο bold, με σκούρους σοκολατί, σχεδόν μαύρους τόνους και άφθονο eye liner (ιδανικά σε μαύρες ή σκούρες καφέ αποχρώσεις). Όσο για τα χείλη, αυτά διατηρούνται nude ή μπεζ-καφέ, ενώ σπανιότερα θα δεις και πιο σκούρα καφέ κραγιόν ή glosses. Φυσικά, η ένταση στα χρώματα εξαρτάται ανάλογα τις προτιμήσεις της κάθε γυναίκας.

Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ η Μπέττυ Μαγγίρα | Έκανε το κούρεμα που χαρίζει πόντους κομψότητας σε κάθε εμφάνιση

Δες τις Ελληνίδες που το έχουν ήδη αγαπήσει:

Βίκυ Καγιά

Μπέττυ Μαγγίρα

Βάσια Κωσταρά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ