Follow us

Latte makeup | Η νέα τάση που έχει προκαλέσει χαμό στα social media κολακεύει όλες τις γυναίκες

Το makeup trend με πάνω από 9 εκ. προβολές στο TikTok είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για καλοκαίρι.

Candice Splash News / Ideal Image

To "latte makeup" είναι η καλοκαιρινή εκδοχή του "vanilla girl makeup", ενός trend μακιγιάζ που είχε την τιμητική του τον περασμένο χειμώνα. Τι κοινό έχουν αυτές οι δύο τάσεις; Ότι απογειώθηκαν εξίσου από τις απανταχού beauty & makeup addicts, με τις προβολές στο TikTok να είναι κυριολεκτικά αμέτρητες.

Vanilla girl makeup | H νέα αισθητική στο μακιγιάζ που κάνει χαμό στα social media

To latte makeup είναι ό,τι πιο hot και φρέσκο για καλοκαίρι: χρησιμοποιούνται κυρίως οι καφέ, μπεζ και καραμελέ αποχρώσεις σε όλο το πρόσωπο, για ένα απόλυτα ομοιόμορφο αποτέλεσμα που κολακεύει όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως χρώματος μαλλιών / ματιών και τόνου επιδερμίδας. Επιπλέον, ανάλογα με την εκδοχή που θα ακολουθήσεις (πιο απαλή ή πιο έντονη), δίνεται ένταση στα μάτια με ένα πολύ σέξι smokey bronzed eye look. Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι ότι ενισχύεται ή/και αναδεικνύεται το μαύρισμα ή οι ήδη μαυρισμένες επιδερμίδες. Θες περισσότερα για να σε πείσουμε για ποιον λόγο είναι ήδη τόσο δημοφιλές;

Αυτά είναι τα καλύτερα body butters και creams που μυρίζουν καλοκαίρι

Βασικά, πρόκειται για το καλοκαιρινό upgrade του vanilla makeup, μιας απόλυτα "clean", αλλά με μια δόση μινιμαλισμού και απλότητας, τάσης μακιγιάζ. Οι αποχρώσεις που επικρατούν σε αυτή ανήκουν εξίσου στη γήινη παλέτα, με το λευκό, εκρού, créme, μπεζ, ανοιχτό καφέ και το vanilla cream να γλυκαίνουν διακριτικά το πρόσωπο.

Άλλο ένα κοινό των δύο τάσεων, πέρα από τις εκατομμύρια προβολές και τον χαμό στο TikTok; Ότι αποπνέουν έναν αέρα πολυτέλειας και κομψότητας.

5 κομψά χρώματα νυχιών που κολακεύουν όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας

Το ακόμα καλύτερο είναι ότι θα χρειαστείς λίγα προϊόντα μακιγιάζ για να πετύχεις το "latte" εφέ: ένα ανάλαφρο foundation (ή ενυδατική με χρώμα ή σέρουμ / νερό με χρώμα - το νέο μας beauty fave), το bronzer σου σε κρεμώδη, ιδανικά υφή, το ρουζ και ένα κραγιόν ή γκλος σε ανάλογες αποχρώσεις. Τέλος, έχε υπόψη σου ότι το bronzer μπορεί να εφαρμοστεί και στα μάτια αντί για σκιά για ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Δες πώς θα το κάνεις σύμφωνα με το mini tutorial:

@julianaherzwastaken My attempt at "latte” makeup. Now this is a trend I’m down for 😍 #lattemakeup #makeuptutorial ♬ Oh, Pretty Woman - Remastered - Roy Orbison

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ