Follow us

Διάσημες νύφες | 7 Ελληνίδες celebrities με τα πιο όμορφα, πριγκιπικά χτενίσματα

Δούκισσα Νομικού, Κάτια Ζυγούλη, Άννα Πρέλεβιτς κ.ά.

πριγκιπικά νυφικά χτενίσματα Instagram

Λαμπερά αξεσουάρ, εντυπωσιακά updos, έντονος όγκος και dramatic λεπτομέρειες: Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν τα πριγκιπικά νυφικά χτενίσματα τόσο δημοφιλή. Πολλές είναι οι brides-to-be που δεν μένουν ασυγκίνητες στην ιδέα να υιοθετήσουν ένα τέτοιο hairstyle στο γάμο τους -ανάμεσά τους και αρκετές Ελληνίδες celebrities. Ακολουθούν εκείνες που ξεχώρισαν με τα πριγκιπικά νυφικά χτενίσματα που επέλεξαν για τη "μεγάλη" μέρα:

Τα ωραιότερα boho νυφικά χτενίσματα σύμφωνα με τις Ελληνίδες celebrities

Πριγκιπικά νυφικά χτενίσματα | Οι ωραιότερες προτάσεις των Ελληνίδων stars

Ελένη Χατζίδου

H Ελένη Χατζίδου για το γάμο της με τον Ετεοκλή Παύλου το 2021 έκανε δύο διαφορετικά πριγκιπικά χτενίσματα. Αρχικά είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα sleek low bun, το οποίο είχε διακοσμήσει με ένα εντυπωσιακό head piece, ενώ αργότερα έπιασε τα μαλλιά της σε ένα half up half down, το οποίο διακόσμησε με μία πολύ λαμπερή στέκα.

Κάτια Ζυγούλη

Όμορφη και κομψή, η Κάτια Ζυγούλη υπήρξε μία κλασική νύφη από αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μόνο στα παραμύθια. Το νυφικό της στο γάμο της με τον Σάκη Ρουβά το 2017 ήταν φυσικά Celia Kritharioti, ενώ τα μαλλιά της είχαν πιαστεί σε ένα voluminous bun διακοσμημένο με λευκά λουλούδια, που θα μπορούσαμε άνετα να βλέπαμε σε κάποια δούκισσα.

Μαρία Μενούνος

Το ογκώδες gown της Μαρίας Μενούνος με τα απλικαρισμένα vintage άνθη και το 60’s inspired μπούστο συνδυάστηκε με ένα voluminous chignon με έντονη πλαϊνή φράντζα. Η τελική, άκρως πριγκιπική πινελιά στο χτένισμά της δόθηκε με ένα πολύ μακρύ, εντυπωσιακό πέπλο.

Δούκισσα Νομικού

Με έναν παραμυθένιο γάμο και με ένα ακόμα πιο παραμυθένιο νυφικό, η Δούκισσα Νομικού παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2017, στο νησί των ανέμων, τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Το μοντέλο φόρεσε ένα νυφικό δια χειρός Celia Kritharioti, ενώ ολοκλήρωσε το bridal look της με ένα άκρως πριγκιπικό χτένισμα κι ένα μακρύ πέπλο που χάρισε έξτρα drama στην εμφάνισή της.

5 ιδιαίτερα νυφικά χτενίσματα Ελληνίδων celebrities που δίχασαν καλεσμένους και fans

Άννα Πρέλεβιτς

Ένα από τα πιο διαχρονικά νυφικά χτενίσματα επέλεξε η Άννα Πρέλεβιτς για το γάμο της με τον Νικήτα Νομικό το 2023. Το κλασικό low bun με το οποίο εμφανίστηκε στην εκκλησία είχε φανερές αναφορές από την Grace Kelly, ενώ αποτελούσε την ιδανική επιλογή για το περίτεχνο high neck νυφικό της. Το μακρύ πέπλο με το οποίο διακόσμησε το updo της έκανε το bridal look της να δείχνει ακόμα πιο πριγκιπικό.

Ευαγγελία Συριοπούλου

Για τη δεξίωση του γάμου της με τον Στράτο Πατσατζή το 2023, η Ευαγγελία Συριοπούλου έπιασε τα μαλλιά της σε μια χαμηλή αλογοουρά, στην οποία χάρισε την απαραίτητη λάμψη που απαιτεί η περίσταση, διακοσμώντας την με μια περίτεχνη στέκα με στρας.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σε ένα half up half down με έντονο όγκο στην κορυφή είχε πιάσει τα μαλλιά της η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο το 2022. Η παρουσιάστρια είχε στολίσει τα μαλλιά της με ένα λαμπερό hair clip με λευκά λουλούδια, ενώ είχε χτενίσει τα μαλλιά που έπεφταν στους ώμους της σε ανάλαφρες μπούκλες.

Τα 10 μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι νύφες με τα μαλλιά τους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ