Follow us

Αυτό είναι το πιο καινοτόμο hair spray επανόρθωσης για υγιή, υπέροχα μαλλιά στο λεπτό

Ανακάλυψε το spray μαλλιών που μιμείται τη δύναμη επανόρθωσης της επιδερμίδας - αλλά για την τρίχα.

wella

Αναμφίβολα τα μαλλιά μας υφίστανται αρκετή ταλαιπωρία all year round: είτε την αποδίδουμε στο καλοκαίρι και στις διακοπές, είτε στη συνεχόμενη χρήση εργαλείων styling που κάνουμε όλο τον χρόνο, το αποτέλεσμα είναι συχνά το ίδιο: έλλειψη λάμψης και θαμπάδα, ξηρότητα, ακόμα πιο έντονο φριζάρισμα. Επιπλέον, η ηλιακή ακτινοβολία σε συνδυασμό με την πιο χαλαρή (ή ελλιπή) περιποίηση, είναι παράγοντες που αποδυναμώνουν την τρίχα και κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν τουλάχιστον απεριποίητα.

Η λύση στο παραπάνω πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλες οι γυναίκες ανεξαιρέτως ακούει στο προϊόν "Ultimate Repair Miracle Hair Rescue" από τη Wella Professionals, ένα πρωτοποριακό σπρέι επανόρθωσης μαλλιών εμπνευσμένο από την περιποίηση της επιδερμίδας - ένα προϊόν που αναμένεται να φέρει την επανάσταση στον τρόπο που προσεγγίζουμε την επανόρθωση της τρίχας.

Αυτό είναι το πιο καινοτόμο hair spray επανόρθωσης για υγιή, υπέροχα μαλλιά στο λεπτό

Πιο αναλυτικά:

Μέχρι τώρα, οι συνθέσεις για την επανόρθωση των δεσμών εστίαζαν πρωτίστως στην εσωτερική επανόρθωση – στον ινώδη κορμό. Η καινοτομία του ULTIMATE REPAIR συνίσταται στο ότι αποτελεί μία ολιστική λύση η οποία
αναδημιουργεί τους δεσμούς εσωτερικά και αναπληρώνει την τρίχα εξωτερικά,
χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία που συνδυάζει δύο συστατικά της περιποίησης της επιδερμίδας: Το Alpha-Hydroxy Acid (ΑΗΑ) και το Ωμέγα-9. Αυτός ακριβώς ο συνδυασμός επανορθώνει όλους τους τύπους και τις υφές μαλλιών εσωτερικά και εξωτερικά.

Ένα ακόμη θετικό του Miracle Hair Rescue είναι ότι έχει ανάλαφρη σύνθεση που δεν ξεβγάζεται ενώ χαρίζει εντατική επανόρθωση εσωτερικά και εξωτερικά σε όλους τους τύπους μαλλιών σε 90 δευτερόλεπτα. Σε λιγότερο, δηλαδή, από τον μισό χρόνο που χρειάζονται τα κύρια ανταγωνιστικά προϊόντα για επανόρθωση.

wella

The inspiration

Η αρχική έμπνευση προήλθε από την επιδερμίδα, η οποία έχει την ικανότητα να αυτό - αναπλάθεται μετά τη φθορά με δύο τρόπους: αναδημιουργία νέων κυττάρων εσωτερικά και αποκατάσταση του φράγματος προστασίας εξωτερικά. Τα μαλλιά ωστόσο δεν μπορούν να αυτό-αναπλαστούν όπως η επιδερμίδα. Έτσι, η πρόκληση για τους επιστήμονες της Wella Professionals ήταν να αντιγράψουν τη δύναμη επανόρθωσης της επιδερμίδας, αλλά για τα μαλλιά – και το κατόρθωσαν με το ULTIMATE REPAIR.

The haircare collection

H ολοκληρωμένη σειρά επανόρθωσης μαλλιών περιέχει τέσσερα προϊόντα σχεδιασμένα με 140+ χρόνια εξειδίκευση, για όλους τους τύπους μαλλιών.
Το καθένα από αυτά είναι σχεδιασμένο με την πατενταρισμένη αυτή τεχνολογία, που μιμείται την αναπλαστική διαδικασία που ακολουθεί η επιδερμίδα.

wella

Τα προϊόντα που συμπληρώνουν το Star προϊόν της σειράς είναι τo Ultimate Repair Shampoo, to Ultimate Repair Conditioner καθώς και το Ultimate Repair Protective Leave-In serum. Απευθύνονται σε όλους τους τύπους και τις υφές μαλλιών (σγουρά, κυματιστά, λεπτά, ίσια), ενώ διαθέτουν πολυτελείς συνθέσεις και το διακριτικό, αποκλειστικό άρωμα που χαρακτηρίζει τη Wella Professionals.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ