Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη με το φίνο γαλλικό μανικιούρ που ταιριάζει ακόμα και στα πιο κοντά νύχια

Η μικρή λεπτομέρεια που κάνει το french mani να δείχνει σούπερ κολακευτικό στα κοντά νύχια.

Ελένη Μενεγάκη Instagram

Πόσες φορές δεν έχεις ακούσει ότι το γαλλικό μανικιούρ βρίσκεται πάντοτε στη μόδα, ως το πιο διαχρονικό mani look που υπάρχει; Πράγματι, αυτό είναι γεγονός, μιας και όσα χρόνια κι αν περάσουν, και όποια τάση νυχιών και να επικρατεί μια δεδομένη στιγμή, το γαλλικό βρίσκεται πάντοτε στις καρδιές μας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι είναι και το αγαπημένο των Γαλλίδων εδώ και δεκαετίες.

Το πρωτότυπο γαλλικό μανικιούρ της Μαρίας Σολωμού είναι ό,τι πιο κομψό για το φθινόπωρο

Κι αν νόμιζες ότι για να κάνεις french mani και να δείξει κομψό, πρέπει να έχεις μακριά νύχια, κάνεις λάθος. Το γαλλικό μπορεί να δείξει το ίδιο υπέροχο ακόμα και σε κοντύτερα νύχια - μάλιστα, πολλές γυναίκες υποστηρίζουν ότι δείχνει ακόμα πιο chic αν τα νύχια σου είναι δεν είναι (υπερβολικά) μακριά.

Ήβη Αδάμου | Υιοθέτησε το classy μανικιούρ που προτιμούν διαχρονικά και οι Γαλλίδες

Και για του λόγου το αληθές, η Ελένη Μενεγάκη το απέδειξε πρόσφατα: τις τελευταίες μέρες έχει υιοθετήσει ένα σούπερ κλομψό γαλλικό μανικιούρ στα πολύ κοντά, ομολογουμένως, τετραγωνισμένα νύχια της και μας αρέσει πολύ. Πώς γίνεται όμως να ταιριάζει τόσο πολύ σε αυτό το μήκος; Το μυστικό βρίσκεται στη λευκή γραμμή, που είναι εξαιρετικά λεπτή και φίνα, σχεδόν αόρατη. Επιπλέον, το top coat είναι πιο γαλακτερό λευκό και όχι το συνηθισμένο ημιδιαφανές που χρησιμοποιείται στο γαλλικό, με στόχο να καλύπτει αρκετά το νύχι και να δίνει μια όμορφη όψη.

Η Δούκισσα Νομικού με την πιο hot τάση μανικιούρ του φθινοπώρου - ιδανική για κοντά νύχια

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ