Follow us

Ήβη Αδάμου | Υιοθέτησε το classy μανικιούρ που προτιμούν διαχρονικά και οι Γαλλίδες

Η πιο safe και κομψή επιλογή, χειμώνα - καλοκαίρι.

Ήβη Αδάμου Instagram

Οι τάσεις στα νύχια έρχονται και παρέρχονται, με τα χρώματα και τα σχέδια να αλλάζουν με φρενήρη ρυθμό κάθε σεζόν. Υπάρχει ωστόσο ένα nail look που παραμένει διαχρονικά στις τάσεις, ό,τι κι αν συμβεί - και είναι αυτό που λατρεύουν οι Γαλλίδες - τυχαίο;

Ο λόγος για το κλασικό (και classy) french mani, που όμως αποκτά διαφορετικό twist κάθε φορά, για να προσαρμοστεί στις τρέχουσες τάσεις. Είναι γεγονός ότι, ό, τι και να γίνει, δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα, και θα αποτελεί την πιο κομψή και safe επιλογή για όλες τις περιστάσεις, όλο τον χρόνο.

Το πρωτότυπο γαλλικό μανικιούρ της Μαρίας Σολωμού είναι ό,τι πιο κομψό για το φθινόπωρο

Αυτή τη φορά, η Ήβη Αδάμου μάς έδειξε τον δικό της σύγχρονο γαλλικό μανικιούρ, που ήταν αρκετά διαφορετικό από τα συνηθισμένα french manis: τα λευκά tips είχαν περαστεί σε οβάλ νύχια, και όχι σε τετραγωνισμένα όπως συνηθίζεται, ενώ η βάση δεν είχε γαλακτερό / υπόλευκο χρώμα αλλά ένα αχνό ροζ. Επιπλέον, ήταν αρκετά glossy, χάρη στην έξτρα στρώση γυαλάδας που χαρίζει το top coat στο τέλος. Το γυαλιστερό, λαμπερό αυτό εφέ μάς θύμισε πολύ τα lip gloss nails με τα οποία είχαμε πάθει εμμονή την περασμένη άνοιξη.

Αυτά είναι τα κομψά φθινοπωρινά χρώματα που επιλέγουν οι Ελληνίδες celebrities για το πεντικιούρ τους

Δες το αποτέλεσμα:

Ήβη Αδάμου | Υιοθέτησε το classy μανικιούρ που προτιμούν διαχρονικά και οι Γαλλίδες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ