Follow us

Vanilla girl mani | Αυτό είναι τo πιο chic μανικιούρ του φθινοπώρου με τα εκατομμύρια views στο TikTok

Το luxe minimalist manicure που θα κάνει τη διαφορά στα συνηθισμένα χρώματα του φθινοπώρου.

skin Splash News / Ideal Image

Πριν λίγους μήνες μιλούσαμε για μια νέα αισθητική, τη "Vanilla girl aethetic", που έκανε και εξακολουθεί να κάνει χαμό από την day 1 "κυκλοφορίας" της στα social media. Πιστή στη μόδα του clean beauty, που θέλει "καθαρή" ομορφιά, χωρίς πολλές φανφάρες και έντονα makeup looks σε μια εμφάνιση, ακολουθεί μια συγκεκριμένη γραμμή, τόσο στο μακιγιάζ και στα μαλλιά όσο και στην εμφάνιση συνολικότερα. Η "vanilla girl" αισθητική αποπνέει μια αίσθηση πολυτέλειας αλλά με ένα πιο casual και girly vibe. Εξακολουθεί να είναι "clean", αλλά με μια δόση μινιμαλισμού και απλότητας που τη χαρακτηρίζει απόλυτα. Επίσης, οι αποχρώσεις που επικρατούν ανήκουν στην γήινη παλέτα, με το λευκό, εκρού, créme, μπεζ, και το vanilla cream να είναι τα αγαπημένα πλεόν των "it" girls.

Η παραπάνω τάση δεν γινόταν να μην επηρεάσει και το μανικιούρ μας, που πλέον θέλει τις προαναφερθείσες αποχρώσεις να βάφουν και τα νύχια μας. Φέρε στο μυαλό σου το εκρού, το κρεμ και το χρώμα της βανίλιας, που συνδυάζονται και με λευκά tips ώστε να δημιουργηθεί το κλασικό french manicure, που όμως χαρακτηρίζεται πλέον από ένα πιο μοντέρνο twist.

Η Δούκισσα Νομικού στην Paris Fashion Week | Το κομψό μανικιούρ της είναι ο ορισμός της "ήσυχης πολυτέλειας"

Σε ό,τι αφορά μάλιστα το γαλλικό μανικιούρ, που είναι μια από τις πιο διαχρονικές επιλογές των γυναικών, το vanilla girl trend του προσδίδει ακόμα περισσότερους πόντους κομψότητας αλλά χωρίς να το κάνει να δείχνει μονότονο ή υπερβολικά κλασικό. Κι αυτό γιατί το κλασικό απαλό ροζ και διάφανο λευκό του γαλλικού αντικαθίσταται πλέον από το off-white, το γαλακτερό λευκό ακόμα και το vanilla créme, με στόχο να διαφοροποιηθεί λίγο από το γαλλικό μανικιούρ που όλες έχουμε στο μυαλό μας, και να δείξει πιο σύγχρονο.

Το καλύτερο; Μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές, ενώ αν το επιλέξεις φθινόπωρο και χειμώνα θα κάνεις σίγουρα τη διαφορά έναντι των πιο μουντών και συνηθισμένων αποχρώσεων που επικρατούν λόγω εποχής.

5 μύθοι και 5 αλήθειες για το ημιμόνιμο μανικιούρ

Φυσικά, είναι περιττό να αναφέρουμε τον χαμό που έχει προκαλέσει το vanilla girl mani και στο TikTok, με τα views του σχετικού hashtag και τις αναζητήσεις να ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο.

Δες μερικά παραδείγματα:

@passioneunghieofficial Vanilla French Nails: minimalista e cool, questo stile valorizza le tue unghie creando sulle mani un effetto neutro ma molto curato. Visita il sito www.passioneunghie.com e corri sull’app ufficiale per scoprire tutte le Novità e Offerte del mese. Prodotti: -#PinkyBuilder -#C49Nocciola -#MilkyAquaGloss #PULabNails #passioneunghieofficial #passioneunghie #prodottipassioneunghie #novitàpassioneunghie #passionebeauty #nailsproduct #nailfashion #marchnails #salesnails #springnails #salestime #sales ♬ love nwantinti (ah ah ah) - CKay

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ