Follow us

Editor's picks | Τα 10 καλύτερα hair oils για τα πιο μεταξένια μαλλιά που είχες ποτέ

Χάρισε λάμψη και ενυδάτωση ακόμα και στα πιο ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά.

hair Pixel Formula

Τα λεία, μεταξένια μαλλιά είναι ο στόχος κάθε γυναίκας - και δεν είναι τόσο δύσκολο να τα αποκτήσεις, ακόμα κι αν θεωρείς ότι τα δικά σου μαλλιά είναι πλήρως αποδυναμωμένα. Το μόνο που χρειάζεται να ακολουθήσεις είναι μια προσεγμένη ρουτίνα περιποίησης καθώς και ένα ποιοτικό έλαιο για τα μαλλιά.

Τα οφέλη των hair oils

Τα διάφορα έλαια για τα μαλλιά λειτουργούν ως λιπαντικά ενυδατώνοντας πλήρως την τρίχα, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη μείωση του σπασίματος αλλά και στην άφθονη λάμψη της. Ταυτόχρονα, αυτή η θρέψη και η ενυδάτωση έχουν ως αποτέλεσμα και τον έλεχγο του φριζαρίσματος, μιας και το φριζάρισμα προκαλείται και ενισχύεται από την έλλειψή τους.

Dreamy hair | Τα do's & don'ts του hair oiling για λεία, μεταξένια μαλλιά

Το λάδι καρύδας, το αμυγδαλέλαιο ή το έλαιο Argan είναι τα κατεξοχήν συστατικά που θα βρεις στις συνθέσεις των πιο γνωστών hair oils είτε κατά μόνας είτε συνδυασμένα μεταξύ τους, έτσι ώστε να επιλέξεις το καλύτερο για τις δικές σου ανάγκες. Εξυπακούεται ότι το άρωμα των περισσότερων είναι μεθυστικό, με αποτέλεσμα να κάνουν τα μαλλιά σου να μυρίζουν υπέροχα όλη μέρα.

Τα 3 top κουρέματα της σεζόν σύμφωνα με την πασαρέλα και το streetstyle

Beauty editor's tip: Αν έχεις χοντρή τρίχα, επίλεξε ένα όσο το δυνατόν πιο λεπτόρρευστο λάδι, καθώς σε αντίθετη περίπτωση η σύστασή του θα κολλήσει τα μαλλιά σου και θα τα κάνει να δείχνουν λαδωμένα. Αν από την άλλη έχεις λεπτή ή πολύ ταλαιπωρημένη τρίχα, η πιο παχύρρευστη σύνθεση είναι για σένα ενώ ένα πιο ελαφρύ έλαιο μαλλιών ενδεχομένως να μην σου φανεί αποτελεσματικό.

Ο ορισμός της "Old Money" αισθητικής | 10 αρώματα που θα σε κάνουν να μυρίζεις "αριστοκρατικά"

Extra tip: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα περισσότερα hair oils και σαν θεραπείες μαλλιών, εφαρμόζοντάς το στα μαλλιά σου πριν κοιμηθείς, αφήνοντάς το να δράσει όλη νύχτα.

Παρακάτω θα βρεις τα 10 πιο αγαπημένα μας hair oils:

Mangue Έλαιο Θρέψης με Μάνγκο BIO, Klorane

Mangue Έλαιο Θρέψης με Μάνγκο BIO, Klorane

Tο Έλαιο Klorane Mangue με βούτυρο Μάνγκο προσφέρει στα μαλλιά εντατική επανόρθωση, καθημερινή θρέψη και προστασία. Ξανακάνει τα μαλλιά απαλά και μεταξένια χωρίς να τα βαραίνει.

Moroccanoil Oil Treatment, Moroccanoil

Moroccanoil Oil Treatment, Moroccanoil

Το Moroccanoil Oil Treatment αποτελεί ένα προϊόν φροντίδας, styling και φινιρίσματος για όλους τους τύπους μαλλιών. Με έλαιο Argan, ωμέγα-6 και βιταμίνη Α, βοηθά την ανάπλαση της δομής των κυττάρων και την αύξηση της ελαστικότητας της τρίχας. Η βιταμίνη Ε και οι φαινόλες προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και τις επιδράσεις του περιβάλλοντος.

Hairdresser's Invisible Oil - Multi-benefits Oil, Bumble and bumble.

Hairdresser's Invisible Oil - Multi-benefits Oil, Bumble and bumble.

Έλαιο που διεισδύει γρήγορα για να προσθέσει λάμψη ενώ ταυτόχρονα δαμάζει το φριζάρισμα και τις φύτρες.
Τα μαλλιά είναι πιο όμορφα, πιο λεία, πιο απαλά, πιο μεταξένια και τρέφονται αμέσως. Με επαναλαμβανόμενες εφαρμογές, τα μαλλιά φαίνονται πιο μεταξένια, πιο λεία και ενυδατωμένα.

Serie Expert Absolut Repair Oil,  L'Oréal Professionnel

Serie Expert Absolut Repair Oil, L'Oréal Professionnel

Εμπλουτισμένη με GOLD QUINOA + ΠΡΩΤΕΪΝΗ, η επαγγελματική σύνθεση του Serie Expert Absolut Repair Oil προσφέρει εντατική περιποίηση, άμεση αναδόμηση, λάμψη και ανάλαφρο άγγιγμα στα ταλαιπωρημένα μαλλιά και τα προετοιμάζει για το στέγνωμα διευκολύνοντας το φορμάρισμά τους. Το συγκεκριμένο έλαιο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για την τελειοποίηση του styling.

Elixir Ultime Huile Rose, Kérastase

Elixir Ultime Huile Rose, Kérastase

Έλαιο πολλαπλών χρήσεων από την Kerastase, για εκθαμβωτική λάμψη, εμπλουτισμένο με σύμπλοκο Oléo-Complex, ένας συνδυασμός τεσσάρων πολύτιμων ελαίων. Χαρίζει υπέροχο άρωμα που διαρκεί έως και 24 ώρες ενώ παρέχει 96 ώρες προστασίας από το φριζάρισμα σε συνθήκες 80% υγρασίας.

Dark Oil, Sebastian Professional

Dark Oil, Sebastian Professional

Το Dark Oil της Sebastian Professional αποτελεί ένα ανάλαφρο έλαιο περιποίησης και θρέψης με τεχνολογία DiffusX. Διαθέτει αιθέριο έλαιο σανδαλόξυλου, κέδρου και Argan oil ενώ χαρίζει στα μαλλιά μεταξένια απαλότητα, λείανση και όγκο, Παράλληλα, θρέφει και αναδομεί την τρίχα από μέσα προς τα έξω.

Huile Prodigieuse Πολυχρηστικό λάδι, Nuxe

Huile Prodigieuse Πολυχρηστικό λάδι, Nuxe

Το πολυχρηστικό ξηρό έλαιο Huile Prodigieuse της Nuxe θρέφει και περιποιείται την επιδερμίδα, αφήνοντάς την υπέροχα αρωματισμένη, 

To Nuxe Huile Prodigieuse είναι ένα έλαιο φυσικής προέλευσης, εκ των οποίων ένας μοναδικός συνδυασμός 30% πολύτιμων φυτικών ελαίων (borage, βαλσαμόχορτο, γλυκό αμύγδαλο, καμέλια, φουντούκι και macadamia) και βιταμίνης Ε που θρέφει, αναδομεί και απαλύνει το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά σε ένα μόνο βήμα.

 

Wella Professionals Oil Reflections, Wella

Wella Professionals Oil Reflections, Wella

Θρέψη, λάμψη και βελούδινη απαλότητα - το λάδι μαλλιών Wella Professionals Oil Reflections αυξάνει άμεσα την ομορφιά των μαλλιών. Έχει ελαφριά υφή και συμβάλλει στην φροντίδα των ινών της τρίχας χωρίς να τις επιβαρύνει. Αφήνει τα μαλλιά λεία, ελαστικά και λαμπερά.

Extraordinary Oil, Elvive

Extraordinary Oil, Elvive

Το πρώτο λάδι μαλλιών πολλαπλών χρήσεων για κάθε τύπο μαλλιών, εμπλουτισμένο με 6 εκχυλίσματα πολύτιμων λουλουδιών. Μια μοναδική αλχημεία με 6 εκχυλίσματα πολύτιμων λουλουδιών, ένα προϊόν ικανό να μεταμορφώσει τα μαλλιά χαρίζοντάς τους πολύτιμη περιποίηση.

Repair Hair Oil, laouta

Repair Hair Oil, laouta

Ένα θεραπευτικό λάδι ενδυνάμωσης και θρέψης για τα μαλλιά, με ιπποφαές, άρκεφθο και αρωματισμένο με έλαια φλούδας πορτοκαλιού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ