Follow us

Δούκισσα Νομικού | Το αγαπημένο της concealer για τους μαύρους κύκλους κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ

Αυτό είναι το value for money concealer που δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Δούκισσα Νομικού Instagram

Οι μαύροι κύκλοι και οι διάφορες δυσχρωμίες κάτω και γύρω από τα μάτια είναι, δυστυχώς, ένα από τα πιο συχνά φαινόμενα που ταλαιπωρούν τις γυναίκες όλων των ηλικιών. Ιδίως οι μαύροι κύκλοι δεν κάνουν διακρίσεις: εμφανίζονται ακόμα και σε πολύ νεαρές ηλικίες, ενώ δεν είναι πάντοτε δείγμα κούρασης ή αϋπνίας - μπορεί να είναι και ένδειξη κακής διατροφής, αφυδάτωσης ακόμα και υπερέκθεσης στην μπλε ακτινοβολία (οθόνες κινητού, υπολογιστή και τηλεόρασης). Σε κάθε περίπτωση, αν υποφέρεις από μαύρους κύκλους, νιώθεις συχνά κουρασμένα τα μάτια σου ή αν απλά θέλεις να κάνεις το βλέμμα σου να δείξει πιο ξεκούραστο και φωτεινό, θα χρειαστείς σίγουρα ένα καλό concealer.

3 (φυσικοί) τρόποι για να καταπολεμήσεις τους μαύρους κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια

Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε ποιο είναι το concealer που χρησιμοποιεί για άψογο βλέμμα, που δείχνει πάντοτε λαμπερό, ακόμα και μετά από ώρες φωτογραφίσεων. Πρόκειται για το Infaillible More Than Concealer της L'Oréal Paris, ένα concealer που κάνει ακριβώς ό,τι λέει η ονομασία του: καλύπτει, φωτίζει, διορθώνει, ενώ μπορεί να απλωθεί σε όλο το πρόσωπο, σαν καλυπτικό, αντικαθιστώντας τέλεια το foundation. Κηλίδες, μαύροι κύκλοι, ανομοιογενής τόνος, μικρά σημάδια ή σπυράκια, όλα καμουφλάρονται εύκολα με αυτό το all over concealer, τη νέα τάση στα concealers που θέλει τη χρήση ενός και μόνου προϊόντος για να επιτευχθεί ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Διάβασε εδώ περισσότερα για τα all over concealers, το προϊόν που χαρίζει πλήρη κάλυψη με φυσικό αποτέλεσμα σε όλο το πρόσωπο

Το καλύτερο; Είναι σούπερ οικονομικό και δεν κοστίζει πάνω από 20 ευρώ - για την ακρίβεια, θα το βρεις γύρω στα 16,50 ευρώ στα περισσότερα καταστήματα καλλυντικών.

Το concealer:

Δούκισσα Νομικού | Το αγαπημένο της concealer για τους μαύρους κύκλους κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ
concealer
concealer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ