Follow us

Τα υγιή, λαμπερά μαλλιά είναι η νέα τάση στο haircare τώρα

Στο σόου της Victoria Beckham στην Paris Fashion Week είδαμε τα πιο φανταστικά, όλο υγεία, μαλλιά.

MissBloom TEAM
wella

Είναι γεγονός ότι οι εβδομάδες μόδας ταλαιπωρούν πολύ τα μαλλιά, με τις καθημερινές επιδείξεις και τις αλλεπάλληλες αλλαγές στα χτενίσματα να επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την υγεία της τρίχας και να τη φθείρουν. Ωστόσο, στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, τα λαμπερά και υγιή μαλλιά ήταν στο επίκεντρο, καθώς οι σχεδιαστές απέφυγαν τα σκληρά και στυλιζαρισμένα χτενίσματα, έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν γρήγορες αλλαγές και να περιποιούνται τα μαλλιά των μοντέλων.

Η υγεία και η λάμψη των μαλλιών ήταν στο επίκεντρο και για τη σχεδιάστρια μόδας Victoria Beckham, που θέλησε το must have hair look γι’ αυτή τη σεζόν να είναι ανδρόγυνο και με αυτοπεποίθηση.

"Ήθελα το styling στα μαλλιά να είναι ανεπιτήδευτα επαναστατικό και να εκπέμπει δυναμισμό ώστε να αντιστρέψουμε την ιδέα της θηλυκότητας που έχουμε παγιωμένη στο μυαλό μας και να ενισχύσουμε την δυναμική των γυναικών. Χρησιμοποιώντας τη νέα σειρά Ultimate Repair της Wella Professionals δημιουργήσαμε ένα look το οποίο πραγματικά αναδεικνύει τις αναλογίες και τη ρευστότητα της συλλογής”, δήλωσε η δημοφιλής σχεδιάστρια.

Τα υγιή, λαμπερά μαλλιά είναι η νέα τάση στο haircare τώρα

Και σε αυτό το σημείο είναι που έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο η Wella Professionals, που είχε δυναμική παρουσία στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι ως επίσημος χορηγός περιποίησης μαλλιών του σόου. Με δύο εμβληματικές μάρκες από το portfolio της Wella Company, η Wella Professionals βρέθηκε δυναμικά στα backstage του σόου, φροντίζοντας για την υγεία και τη λάμψη των μαλλιών όλων των μοντέλων.

wella

Πάνω απ'όλα, η Wella Professionals και όλοι οι hair experts που δούλεψαν για το show, φρόντισαν να πετύχουν το επιθυμητό hair look που να είναι σε απόλυτη συνάρτηση με αυτό που πρεσβεύει η Victoria Beckham: τη δυναμική, γεμάτη αυτοπεποίθηση πολυτέλεια. Σύμμαχός τους η νέα επαναστατική σειρά περιποίησης Ultimate Repair από τη Wella Professionals που προσφέρει φροντίδα και επανόρθωση εσωτερικά και εξωτερικά της τρίχας, ενισχύει, λειαίνει και προσθέτει άμεση λάμψη. Το αποτέλεσμα είναι στιλπνά, κομψά και υγιή μαλλιά, όπως αυτά που είδαμε στο show.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ