Follow us

Η Γαία Μερκούρη με wispy bangs μοιάζει με αυθεντικό french girl

Το flirty hair look της Γαίας Μερκούρη είναι όλη η έμπνευση που χρειαζόσουν σήμερα για τα μαλλιά σου.

Γαία Μερκούρη Instagram

Ένα εύκολο hack που μπορεί να μεταμορφώσει κυριολεκτικά τα μαλλιά σου χωρίς να πρέπει να αφαιρέσεις καθόλου μήκος ή να αλλάξεις το κούρεμα / σχήμα τους είναι οι αφέλειες. Ναι, οι αφέλειες κάθε είδους και μήκους είναι η πιο εύκολη και safe λύση που μπορείς να εφαρμόσεις αν θες μεν να κάνεις μια σεβαστή αλλαγή στα μαλλιά σου, χωρίς ωστόσο να πρέπει να τα κόψεις πολύ ή να αλλάξεις το χρώμα σου. Γιατί μεγάλη, δραστική αλλαγή δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να τα κόψεις καρέ ή να γίνεις ξανθιά ενώ είσαι μελαχρινή.

Γαία Μερκούρη | Ο ορός ματιών που χρησιμοποιεί καθημερινά κάνει θαύματα στο κουρασμένο βλέμμα

Μια τέτοια αλλαγή φαίνεται ότι έκανε και η Γαία Μερκούρη, κρίνοντας από την πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, υιοθέτησε το απόλυτο french-cut που δεν είναι άλλο από τις wispy bangs, που συνιστούν ένα από τα πιο διακριτικά είδη αφελειών που μπορείς να κάνεις, χαρίζουν ωστόσο ένα πολύ κολακευτικό look στο πρόσωπο. Πρόκειται για εκείνες τις πιο αραιές αφέλειες, που μοιάζουν πολύ με curtain bangs, όμως είναι τόσο λεπτές που άνετα μπορείς να τις κρύψεις ανάμεσα στα μαλλιά σου όποτε δεν θες να φαίνονται. Επομένως, όποτε το θελήσεις και όποτε κρίνεις ότι ταιριάζουν με το χτένισμα που θες να κάνεις, είναι εκεί, και όποτε δεν τις θες, τις... εξαφανίζεις χτενίζοντάς τες στα πλαϊνά των μαλλιών σου.

She bangs | 10 Ελληνίδες celebrities που έκοψαν αφέλειες και απέδειξαν ότι είναι ό,τι πιο stylish μπορείς να κάνεις τώρα

H Γαία Μερκούρη ολοκλήρωσε το hair look με ένα πολύ girly χτένισμα: χτένισε τα μαλλιά της σε τρία διαφορετικά πλεξουδάκια, που έδειξαν ακόμα πιο χαριτωμένα συνδυασμένα με τις wispy bangs.

Βέβαια, δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται όντως για νέο κούρεμα, μιας και στη λεζάντα η ίδια αναρωτιέται αν πρέπει να κόψει αφέλειες ή όχι, γεγονός που μας κάνει να συμπεράνουμε ότι ενδεχομένως να πρόκειται για παλαιότερη φωτογραφία της ή ακόμα και για περούκα ή φίλτρο. Εμείς πάντως θεωρούμε ότι θα της ταιριάζουν πολύ, εσύ;

Δες το look:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ