Follow us

Βάσω Λασκαράκη | Το έξυπνο τρικ της για να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το μικρό μυστικό μακιγιάζ που την κάνει να δείχνει πιο φρέσκια και ξεκούραστη.

Βάσω Λασκαράκη Instagram

Τι κι αν η Βάσω Λασκαράκη έχει περάσει τα 40, παραμένει μία από τις πιο φρέσκιες Ελληνίδες celebrities. Κοιτώντας την εύκολα μπορεί κανείς να ξεχάσει το γεγονός ότι έχει χρόνια καριέρας στην πλάτη της και ότι είναι μαμά και να την μπερδέψει με newcomer στην ελληνική tv.

Για τη νεανική εμφάνισή της θα πρέπει φυσικά να ευχαριστήσει τα καλά της γονίδια, ενώ σπουδαίο ρόλο παίζουν επίσης το φρέσκο στιλ της, το κούρεμα και το χρώμα των μαλλιών της, αλλά και το μακιγιάζ της.

Βάσω Λασκαράκη | Τα άκρως θηλυκά αρώματα που φορά πιστά τα τελευταία χρόνια

Ο αγαπημένος της makeup artist, Θάνος Βογιατζής, φαίνεται πως έχει βρει τη φόρμουλα μακιγιάζ που κολακεύει άψογα τόσο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, όσο και τα χρώματά της. Ανάμεσα στους άσσους το μανίκι του είναι κι ένα προϊόν που σίγουρα έχεις κι εσύ στο νεσεσέρ σου αλλά ίσως δεν ξέρεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά.

Όπως γίνεται ξεκάθαρο από τις φωτογραφίες της ηθοποιού που ανεβάζει στο προφίλ του, εφαρμόζει ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι στην εσωτερική γραμμή των κάτω βλεφαρίδων της, φωτίζοντας έτσι τα μάτια της και κάνοντάς τα να δείχνουν πιο ξεκούραστα, δημιουργώντας παράλληλα την ψευδαίσθηση ενός πιο μεγάλου σχήματος.

8 concealers που θολώνουν τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια

Director's Tip: Αν είσαι καστανή, όπως η Βάσω Λασκαράκη, το λευκό μολύβι δεν αποκλείεται να δείχνει "σκληρό" πάνω σου. Για να πετύχεις το ίδιο φρέσκο, doll eye look, προτίμησε ένα ροδακινί ή ένα εκρού μολύβι.

Δες το makeup look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ