Follow us

Oh no! Μία από τις πιο μισητές τάσεις μακιγιάζ των '00s επιστρέφει στη μόδα

Και για αυτό πρέπει να κατηγορήσουμε την Sofia Richie.

Τάση μακιγιάζ Splash News/Ideal Image

Αχ τα 2000s! Britney Spears, Disney Channel, chevron print, μουστάκια και πολύ (πάρα πολύ) κακό μακιγιάζ. Το πολύ ανοιχτόχρωμο foundation, το έντονο eyeliner και το καθόλου blended countouring ήταν τρία από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός basic makeup look των '00s, που μας κάνουν τώρα να αναρωτιόμαστε "τι σκεφτόμασταν τότε". Ίσως το χειρότερο κομμάτι του, εκείνο χωρίς το οποίο δεν θεωρείτο ολοκληρωμένο ένα μακιγιάζ ήταν βέβαια τα πάρα πολύ ανοιχτόχρωμα nude χείλη.

Τα κραγιόν που κάθε καλά ενημερωμένη γυναίκα θα πρέπει να έχει τώρα στο νεσεσέρ της

Για να τα επιτευχθεί αυτό το τόσο ανοιχτόχρωμο look, οι beauty gurus της εποχής δεν ορκίζονταν σε κάποιο MAC κραγιόν, αλλά σε ένα προϊόν βάσης. Πιο συγκεκριμένα, "έσβηναν" τα χείλη με κονσίλερ, αφού είχαν σχεδιάσει πρώτα το περίγραμμα με ένα πιο σκουρόχρωμο μολύβι. Το (τραγικό) look ολοκληρωνόταν συνήθως με ένα gloss. Το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά κολακευτικό ήταν, ενώ το κονσίλερ, καθώς δεν έχει δημιουργηθεί για εφαρμογή στα χείλη, τα άφηνε ξηρά, σκασμένα και πραγματικά αντιαισθητικά.

Ε λοιπόν αυτή η τόσο μισητή τάση των '00s επιστρέφει στη μόδα -στην πιο κολακευτική ευτυχώς εκδοχή της. Γι' αυτό δεν έχουμε παρά να κατηγορήσουμε ή ευχαριστήσουμε (δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα!) την Sofia Richie, το απόλυτο it girl του σήμερα.

Το μυστικό για τέλειες αλογοουρές που οι περισσότερες fashonistas ντρέπονται να αποκαλύψουν

Ανεβάζοντας ένα νέο βίντεο στο προφίλ της στο TikTok, η Sofia Richie έδειξε στους ακόλουθούς της το καινούριο αγαπημένο της lip combo. Για να το πετύχει εφαρμόζει πρώτα δύο από τα αγαπημένα της ενυδατικά και glossy κραγιόν, ενώ ολοκληρώνει το look με (you've guessed it!) λίγο κονσίλερ στο κέντρο των χειλιών για ένα ombre effect, όπως λέει η ίδια.

Δεν θα πούμε ψέματα: Δεν χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η Sofia Richie επανέφερε αυτήν την τάση. Θα αρκεστούμε ωστόσο στο γεγονός ότι δεν εφάρμοσε το προϊόν σε όλη την επιφάνεια των χειλιών, αλλά κι ότι πριν χρησιμοποίησε τα αγαπημένα μας Rouge Volupte Candy Glaze Lip Gloss Stick του οίκου YSL Beauty που έχουν σούπερ ενυδατική φόρμουλα και το πιο λαμπερό και κολακευτικό φινίρισμα. A win is a win...

Δες το βίντεο:

@sofiarichiegrainge Love @YSL Beauty Candy Glaze - soo glossy and hydrating #YSLBeautyPartner ♬ original sound - Sofia Richie Grainge

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ