Follow us

Δούκισσα Νομικού | Το ρουζ που δεν αποχωρίζεται είναι ένα από τα πιο viral beauty items αυτή τη στιγμή

Το powdery ρουζ που βρίσκεται ήδη στη wishlist μας.

Δούκισσα Νομικού Instagram

Είναι γεγονός ότι αν ένα προϊόν μακιγιάζ χαρίζει φρεσκάδα και μια δόση υγείας στο λεπτό, αυτό είναι ξεκάθαρα το ρουζ (κάθε μορφής). Μάλιστα, είναι ίσως το μοναδικό beauty item που μπορεί να σε κάνει να δείχνεις ξεκούραστη όλες τις ημέρες που ξυπνάς φουλ κουρασμένη, ακόμα και άυπνη. Το καλύτερο; Είναι πανεύκολο στη χρήση, καθώς δεν χρειάζεται να έχεις γνώσεις makeup expert για να το εφαρμόσεις σωστά.

Αυτά είναι τα 5 υγρά ρουζ που έχουν γίνει viral στα social media

Εμείς ψάξαμε και αναζητήσαμε ποιο είναι το αγαπημένο ρουζ της Δούκισσας Νομικού, μιας γυναίκας που όποτε κι αν τη βλέπουμε, έχουμε να λέμε για την φρέσκια, σούπερ δροσερή όψη της στην επιδερμίδα. Είτε είναι έντονα βαμμένη είτε φορά τα απολύτως απαραίτητα στο μακιγιάζ, το ρουζ είναι πάντα εκεί για να της χαρίσει την επιθυμητή όψη στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τον makeup artist που επιμελείται τα looks της, Παντελή Τουτουντζή, το go-to blush που δεν αποχωρίζεται ποτέ είναι το True Match Blush (στην απόχρωση 160 Peach) από τη L'Oréal Paris. Είναι σε μορφή πούδρας και έχει το ροδακινί χρώμα που αναδεικνύει ιδανικά τόσο τις λευκές όσο και τις πιο σταρένιες επιδερμίδες.

Δούκισσα Νομικού | To serum foundation που λατρεύει χαρίζει ανάλαφρη κάλυψη και λάμψη

Φυσικά, το συγκεκριμένο ρουζ έχει χιλιάδες αναζητήσεις στα social media ενώ το λατρεύουν όλα τα μοντέλα και οι celebrities του εξωτερικού.

Δες το ρουζ αλλά και τα looks της:

Δούκισσα Νομικού | Το ρουζ που δεν αποχωρίζεται είναι ένα από τα πιο viral beauty items αυτή τη στιγμή
Δούκισσα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ