Follow us

5+1 λόγοι που θα σε κάνουν να λατρέψεις την μεταξωτή μαξιλαροθήκη

Η μεταξωτή μαξιλαροθήκη της LOVELIN SILK θα αλλάξει τα δεδομένα στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών και της επιδερμίδας σου.

lovelink

Στην αδιάκοπη εξερεύνηση της ιδανικής ρουτίνας περιποίησης για το δέρμα και τα μαλλιά μας, ξοδεύουμε μια μικρή περιουσία σε δερμοκαλλυντικά και προϊόντα περιποίησης μαλλιών που μας κάνουν συχνά να απορούμε γιατί δεν μας προσφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πως θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε πως το κοινό μυστικό των celebrities, των beauty και hair experts σε όλο τον κόσμο για να ξυπνάς με λαμπερό δέρμα και λεία, μεταξένια μαλλιά θα μπορούσε να είναι κάτι τόσο απλό όσο να αλλάξεις τη μαξιλαροθήκη σου; Το τελευταίο λοιπόν και σημαντικότερο βήμα για να απογειώσεις την όποια ρουτίνα περιποίησης σου δεν είναι άλλο από τον ύπνο με μεταξωτή μαξιλαροθήκη!

5+1 λόγοι που θα σε κάνουν να λατρέψεις την μεταξωτή μαξιλαροθήκη

Μάλιστα, οι Ασιάτισσες που είναι skincare & haircare gurus γνωρίζουν καλά αυτό το μυστικό ομορφιάς χιλιάδες χρόνια και δεν το παραλείπουν ποτέ. Κοιμούνται πάντα με μεταξωτή μαξιλαροθήκη για να απολαμβάνουν τις μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες που τους προσφέρει για το δέρμα, τα μαλλιά και την υγεία. Ψάξαμε και βρήκαμε την καλύτερη σε ποιότητα στην εγχώρια αγορά, καθώς δεν είναι όλα τα μεταξωτά ίδια και πρέπει πάντα να δίνουμε προσοχή στο τι αγοράζουμε.

Η απόλυτη value for money μεταξωτή μαξιλαροθήκη δεν είναι άλλη από την μεταξωτή μαξιλαροθήκη της LOVELIN SILK. Ένα brand συνώνυμο της πολυτέλειας και της ποιότητας, η οποία επαναπροσδιορίζει το beauty sleep, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία μας με τις εξαίσιες μεταξωτές μαξιλαροθήκες της. Κατασκευασμένες από το καλύτερο πιστοποιημένο 100% φυσικό μετάξι Mulberry (μουριάς), με ιδιαίτερα πυκνή ύφανση 22 Momme, κορυφαίας κατηγορίας 6Α. Το καλύτερο; Είναι τόσο ποιοτικές και ανθεκτικές που πλένονται και στο πλυντήριο σύμφωνα με τις ειδικές οδηγίες. Είναι αντιβακτηριακές και υποαλλεργικές, ιδανικές ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Το αποτέλεσμα; Μια υπέροχα λεία και απαλή επιφάνεια για να κοιμάσαι που σε συνδυασμό με τις μοναδικές ιδιότητες του φυσικού μεταξιού, φροντίζει την επιδερμίδα και τα μαλλιά σου, υποσχόμενη μια σειρά από οφέλη που εκτείνονται πέρα από έναν ποιοτικό ύπνο.

Πιο συγκεκριμένα, τα beauty οφέλη είναι τα παρακάτω:

1. Αντιγήρανση

Με την μεταξωτή μαξιλαροθήκη της LOVELIN θα πεις αντίο στις ανεπιθύμητες ρυτίδες ύπνου. Όλοι έχουμε ξυπνήσει με μια βαθιά γραμμή ύπνου στο πρόσωπο μας σαν τσαλάκωμα, τις γνωστές ρυτίδες ύπνου. Σε αντίθεση με την τραχιά επιφάνεια του βαμβακερού, η υπέροχα λεία και απαλή επιφάνεια της μεταξωτής μαξιλαροθήκης LOVELIN λόγω της ιδιαίτερης ύφανσης της, μειώνει την τριβή με το ευαίσθητο δέρμα μας με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται λεπτές και βαθιές γραμμές κατά την διάρκεια του ύπνου μας.

2. Θρέψη, λάμψη & ενυδάτωση

Η μεταξωτή μαξιλαροθήκη της LOVELIN δεν απορροφά τα καλλυντικά και ενισχύει την δράση τους. Μην απορείς για το τι φταίει και δεν δουλεύουν τα προϊόντα σου. Με την μεταξωτή μαξιλαροθήκη της LOVELIN τα πολύτιμα προϊόντα περιποίησης μένουν εκεί που πρέπει, στο πρόσωπο μας και τα μαλλιά μας και δεν καταλήγουν στην μαξιλαροθήκη μας. Πώς; Το φυσικό μετάξι δεν απορροφά, όπως το βαμβάκι, τα καλλυντικά περιποίησης και σε συνδυασμό με τις πρωτεΐνες (σερικίνη και φιβροίνη) και τα αμινοξέα του φυσικού μεταξιού, ενισχύουν σημαντικά την δράση τους προσφέροντας μας τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα στην ρουτίνα μας. Δεν είναι τυχαίο που οι μεγαλύτερες εταιρίες καλλυντικών δέρματος και μαλλιών χρησιμοποιούν το μετάξι ως βασικό συστατικό τους.

3. Ενυδάτωση

Ξυπνάς με θαμπή και αφυδατωμένη επιδερμίδα; Το φυσικό μετάξι σε σύγκριση με το βαμβάκι δεν απορροφά την φυσική υγρασία και τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας με αποτέλεσμα να ενισχύει τον επιδερμικό φραγμό και να μας χαρίζει μια υγιή, λαμπερή, ενυδατωμένη νεανική επιδερμίδα.

silk

4. Είναι αντιβακτηριακή, υποαλλεργική και μειώνει την ακμή

Γνώριζες πως η βαμβακερή μαξιλαροθήκη σου αναπτύσσει εκατομμύρια βακτήρια και ακάρεα σκόνης; Η μεταξωτή μαξιλαροθήκη της LOVELIN χάρη στο 100% φυσικό μετάξι με πυκνή ύφανση είναι από την φύση της αντιβακτηριακή, υποαλλεργική και απωθεί τα ακάρεα σκόνης. Επιπλέον το φυσικό μετάξι εξισορροπεί την λιπαρότητα της επιδερμίδας και δεν χρειάζεται να παράξει έξτρα σμήγμα, καθιστώντας το ιδανικό για ανθρώπους με ευαίσθητη επιδερμίδα και δερματικά προβλήματα όπως ακμή.

5. Τέλος στα ξηρά, ταλαιπωρημένα και φριζαρισμένα μαλλιά

Αν βαρέθηκες να ξυπνάς με φριζαρισμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά από τον ύπνο τότε η μεταξωτή μαξιλαροθήτη της LOVELIN είναι το δώρο που θα έπρεπε να είχες κάνει ήδη στον εαυτό σου. Η υπέροχα λεία επιφάνεια της σε συνδυασμό με τις ιδιότητες του φυσικού μεταξιού αφήνουν τα μαλλιά να γλιστρούν στο μαξιλάρι χωρίς να τα ταλαιπωρούν. Μειώνει σημαντικά την τριβή και κατ’ επέκταση αποτρέπει την δημιουργία της ψαλίδας και την απώλεια μαλλιών. Το καλύτερο, δεν αφυδατώνει τα μαλλιά και δεν απορροφά τα φυσικά έλαια τους διατηρώντας το χτένισμα σου για περισσότερο καιρό χωρίς να τα λαδώνει.

silk

Important note

Τέλος είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επισημάνουμε πως τα συνθετικά σατέν, αν και πιο οικονομικά, δεν είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο καθώς μιλάμε για χημικά επεξεργασμένες ίνες και τοξικές. Οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες της LOVELIN SILK είναι φιλικές προς το περιβάλλον καθώς δεν χρησιμοποιούν τοξικά χρώματα και δεν περνούν από καμία χημική επεξεργασία σε κανένα στάδιο παραγωγής τους με την πιστοποίηση της oekotex. Tο φυσικό μετάξι είναι από την φύση του βιοδιασπώμενο, γεγονός που το καθιστά ένα βιώσιμο ύφασμα με σεβασμό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να κάνεις την αλλαγή προσφέροντας ένα δώρο στον εαυτό σου, επενδύοντας σε μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη LOVELIN SILK. Σίγουρα θα βρεις το αγαπημένο σου χρώμα ή print στην συλλογή της, η οποία διαθέτει ευρεία γκάμα χρωμάτων για όλα τα γούστα. Επιπλέον θα βρεις μάσκες ύπνου και υπέροχα scrunchies και διάφορα άλλα αξεσουάρ και ρούχα, όλα πάντα με την αξεπέραστη ποιότητα της LOVELIN SILK.

Ανακάλυψε περισσότερα για το brand στο www.lovelinsilk.com καθώς και στο Instagram @lovelinsilk, αλλά και στο e-shop.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ