Follow us

5 viral κραγιόν που αλλάζουν χρώμα ανάλογα με το pH των χειλιών

Η νέα beauty εμμονή των TikTok girlies.

κραγιόν που αλλάζει χρώμα Splash News/Ideal Image

Αν έχεις βαρεθεί την καθημερινή makeup ρουτίνα σου και θέλεις να φέρεις κάτι το απροσδόκητο σε αυτήν για να την ανανεώσεις και να την κάνεις πάλι ενδιαφέρουσα και συναρπαστική, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις ένα κραγιόν που αλλάζει χρώμα. Ναι, καλά διάβασες. Η νέα beauty εμμονή του TikTok είναι τα κραγιόν που αντιδρούν με το pH της επιδερμίδας κι από λευκά, διάφανα, μαύρα ή πράσινα, γίνονται ροζ, μοβ και berry, ντύνοντας τα χείλη με την πιο κολακευτική απόχρωση. Ιδού πέντε από εκείνα που εμείς και τα TikTok girlies έχουμε ξεχωρίσει:

5 κραγιόν που αλλάζουν χρώμα ανάλογα με το pH των χειλιών

Maracuja Juicy Shift Lip Plumper, Tarte Cosmetics (sephora.gr)

Maracuja Juicy Shift Lip Plumper, Tarte Cosmetics (sephora.gr)

Αυτό το gloss-balm χαρίζει όγκο και λάμψη στα χείλη κι αποκτά ως διά μαγείας μια ροζ απόχρωση προσαρμοσμένη στο pH της επιδερμίδας.

MetamorpHosis Lip & Cheek Oil, MUA

MetamorpHosis Lip & Cheek Oil, MUA

Αν και τεχνικά πρόκειται για lip oil κι όχι για κραγιόν, το viral lip & cheek oil της MUA δεν γινόταν να λείπει από τη λίστα. Η μαύρη απόχρωση αυτή ονομάζεται Bubble-Hun και προσαρμόζεται στο pH του δέρματος, μεταμορφώνοντας το σε μια βαθύ μωβ-ροζ απόχρωση κατά την εφαρμογή του. Στη φόρμουλά του απαντώνται έλαιο Jojoba και Βιταμίνη Ε για θρέψη και τέλεια λάμψη.

Electric Glow, Essence

Electric Glow, Essence

Ίσως το πιο viral κραγιόν της λίσταας, το Electric Glow αντιδρά στο pH των χειλιών και αλλάζει χρώμα ανάλογα, χαρίζοντάς τους το πιο όμορφο και κολακευτικό λαμπερό look σε ροζ τόνους.

pH Glow Lipstick, Kiko Milano

pH Glow Lipstick, Kiko Milano

Όταν έρθει σε επαφή με το pH του δέρματος, το pH Glow Lipstick αλλάζει χρώμα και χαρίζει στα χείλη την τέλεια εξατομικευμένη ροζ απόχρωση.

Pink is the new Black Lip Tint, Essence

Pink is the new Black Lip Tint, Essence

Σούπερ κρεμώδες και...μαύρο, αυτό το lip tint με την επαφή με τα χείλη αλλάζει αμέσως χρώμα συμπληρώνοντας τέλεια το καθημερινό και το βραδινό μακιγιάζ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ