Follow us

Αυτή είναι η πολυτελής τάση μαλλιών που θα κάνει θραύση φέτος τον χειμώνα

Η τάση της "αθόρυβης πολυτέλειας" αφορά πλέον και τα μαλλιά μας.

Kaia Gerber Splash News / Ideal Image

Οι ορισμοί των "quiet luxury", "ήσυχης πολυτέλειας" και "old money aesthetic" έχουν εισβάλλει τελευταία για τα καλά στις ζωές μας, περιγράφοντας λίγο πολυ το ίδιο πράγμα: έναν αέρα πολυτελούς απλότητας που διακρίνει όχι μόνο τα ρούχα μας αλλά και το μακιγιάζ, το μανικιούρ και πλέον, και τα μαλλιά μας.

Vanilla girl mani | Αυτό είναι τo πιο chic μανικιούρ του φθινοπώρου με τα εκατομμύρια views στο TikTok

Κι ενώ πολλές φορές έχουμε κάνει λόγο για χτενίσματα, νύχια και makeup looks που χαρακτηρίζονται απόλυτα από τη συγκεκριμένη αισθητική, έχουμε αφήσει τα μαλλιά σε δεύτερο πλάνο. Ή και όχι, μιας και το quiet luxury (πρέπει να) έχει απόλυτη εφαρμογή και στα χτενίσματά μας, που πλέον είναι μεν effortlessly cool αλλά με μια ανεπιτήδευτη κομψότητα που τα κάνει να φαίνονται πολύ προσεγμένα. Βασικά, η ουσία στα συγκεκριμένα χτενίσματα είναι η εξής: να προσπαθήσει κανείς να πετύχει ένα προσεγμένο χτένισμα (κότσο, αλογοουρά, ακόμα και λυτά μαλλιά), χωρίς ωστόσο να φαίνεται ότι έχει προσπαθήσει πολύ γι' αυτά. Να κάνεις τους άλλους να αναρωτιούνται, με λίγα λόγια, αν έχεις επισκεφτεί κομμωτήριο ή όχι.

Editor's picks | Τα 10 καλύτερα hair oils για τα πιο μεταξένια μαλλιά που είχες ποτέ

Για να πετύχεις όλα τα παραπάνω, στόχος σου πρέπει να είναι να τιθασεύσεις το φριζάρισμα, μιας και το ζητούμενο είναι ένα λείο, sleek εφέ. Επομένως, το #1 βήμα στην περιποίηση των μαλλιών σου οφείλει να είναι η ενυδάτωση, που θα την πετύχεις με τα κατάλληλα haircare προϊόντα.

Μαλλιά που φριζάρουν υπερβολικά; Τα κατάλληλα προϊόντα για να τα τιθασεύσεις

Δες παρακάτω τι εννοούμε:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ