Follow us

Lip liner tips | Το viral TikTok hack για να μένει σταθερό το περίγραμμα στα χείλη σου όλη μέρα

Για χρώμα που δεν πάει πουθενά, δοκίμασε αυτό το εύκολο hack.

makeup Splash News / Ideal Image

Η σταθερότητα και η διάρκεια στο μακιγιάζ χειλιών είναι τα δύο πράγματα που όλες οι γυναίκες ζητούν, όταν ψάχνουν το ιδανικό κραγιόν. Και η αλήθεια είναι ότι για να μείνει αναλλοίωτο το αποτέλεσμα στα χείλη μας, υπάρχουν πολλά tips που μπορείς να ακολουθήσεις - ή απλά να αγοράσεις εξαρχής ένα lip stain. Tι γίνεται όμως με το περίγραμμα, που πολλές από εμάς λατρεύουμε να κάνουμε αλλά παρατηρούμε ότι λίγη ώρα μετά, συνήθως ξεθωριάζει; Έχουμε τη λύση για να το διατηρήσεις σταθερό, ακόμα κι αν φοράς απλά ένα gloss.

Beauty Editor suggests | 5 ανεξίτηλα, υγρά κραγιόν για σταθερό χρώμα στα χείλη από το πρωί έως το βράδυ

Yπάρχει ένα πανεύκολο hack που έχει γίνει viral τελευταία στο TikTok και περιλαμβάνει 2 διαφορετικές τεχνικές που πιθανόν να έχεις χρησιμοποιήσει ήδη κατά μόνας. Τι ακριβώς λέει το συγκεκριμένο hack; Ότι για να διατηρήσεις ανέπαφο το περίγραμμα (αλλά και το χρώμα) στα χείλη σου πρέπει να εφαρμόσεις συνδυαστικά το κόλπο με την πούδρα και το χαρτομάντιλο.

Τα 3 pro tips που θα χαρίσουν στο κραγιόν σου μεγαλύτερη διάρκεια και σταθερότητα

Αναλυτικότερα, αφού ενυδατώσεις τα χείλη σου με το balm της επιλογής σου, σχεδιάζεις το περίγραμμα με το αγαπημένο σου μολύβι χειλιών και συνεχίζεις με ένα λίγο σκουρότερο μολύβι (στον ίδιο χρωματικό τόνο) στο εσωτερικό των χειλιών σου. Συνέχισε κάνοντας lip baking, την τεχνική με την πούδρα που λειτουργεί ως primer χειλιών και κάνει το χρώμα να διατηρείται αναλλοίωτο. Απλά εφάρμοσε μια γενναία ποσότητα πούδρας σε σκόνη με το powder puff και κάνε blending με ένα πινέλο πούδρας. Τέλος, φόρεσε ένα γκλος (είτε στο ίδιο χρώμα με το μολύβι είτε διάφανο), και ολοκλήρωσε, προαιρετικά, ταμπονάροντας με μια χαρτοπετσέτα για να αφαιρέσεις την πολλή λάμψη.

Το viral lip hack που θα σου εξασφαλίσει φυσικά, σαρκώδη χείλη (χωρίς ενέσιμα)

Δες περισσότερα στο βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ