Follow us

Juicy Lips | 5 glosses που χαρίζουν όγκο στα χείλη χωρίς να καίνε

Με τη δύναμη του υαλουρονικού οξέος.

lip gloss με υαλουρονικό Splash News/Ideal Image

Αν θέλεις να αποκτήσεις πιο ζουμερά χείλη, ίσως η πρώτη σκέψη που σου έρχεται στο μυαλό είναι να στραφείς σε ένα lip plumper. Η σύνθεσή των εν λόγω προϊόντων είναι εμπλουτισμένη με καψαϊκίνη, έτσι ώστε να ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή και να δημιουργούν αυτό το τόσο ποθητό juicy αποτέλεσμα. Το κακό; Συνήθως καίνε, έχοντας αυτήν την "tingling" αίσθηση πάνω στα χείλη, που για πολλές γυναίκες δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Αν είσαι μία από αυτές, τότε προτίμησε ένα lip gloss με υαλουρονικό οξύ, το οποίο θα ενυδατώσει σε βάθος τα χείλη σου, θα λειαίνει την επιφάνειά τους και θα "γεμίσει" τις λεπτές γραμμές χαρίζοντας ένα ελαφρύ plump αποτέλεσμα που σίγουρα θα σε ικανοποιήσει. Ιδού μερικά από τα καλύτερα lip gloss με υαλουρονικό που έχουμε δοκιμάσει:

Director's Choice | Τα καλύτερα lip gloss με υαλουρονικό οξύ

Lip Volumizer, La Mer

Lip Volumizer, La Mer

Το Lip Volumizer χάρη στο υαλουρονικό οξύ, που περιέχει, προσφέρει άμεση ενυδάτωση, απαλύνει, λειαίνει και τονίζει το φυσικό όγκο των χειλιών.

 

Lifter Gloss στην απόχρωση 02 Ice, Maybelline

Lifter Gloss στην απόχρωση 02 Ice, Maybelline

Η σύνθεση του Lifter Gloss με υαλουρονικό οξύ προσφέρει την απόλυτη ενυδάτωση για φυσικά και πλούσια χείλη.

Dior Addict Lip Maximizer, Dior

Dior Addict Lip Maximizer, Dior

Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα άνθους μολόχας και υαλουρονικό, το Dior Addict Lip Maximizer Serum δρα σαν πραγματικό προϊόν περιποίησης σε μορφή γαλακτώματος που ενυδατώνει εντατικά τα χείλη για 24 ώρες, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο ζουμερά.

Plump & Glow Lip Jelly στην απόχρωση Miel, Hey, beauty! (hey-beauty.gr)

Plump & Glow Lip Jelly στην απόχρωση Miel, Hey, beauty! (hey-beauty.gr)

Πλούσιο σε θρεπτικά έλαια και ενεργά συστατικά, όπως πεπτίδια και υαλουρονικό οξύ, το Lip Jelly της Hey, beauty εκτός από ότι χαρίζει ένα super glossy αποτέλεσμα στα χείλη, παράλληλα τα περιποιείται, ενυδατώνοντάς τα, μειώνοντας τις λεπτές γραμμές κι επαναφέροντας το φυσικό όγκο τους χαρίζοντας ένα ορατό εφέ plumping.

Lip Volume, Kiko Milano

Lip Volume, Kiko Milano

Η φόρμουλα του Lip Volume, εμπλουτισμένη με σησαμέλαιο και σφαίρες υαλουρονικού οξέος, χαρίζει όγκο, και λαμπερό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και αναδιαμορφώνει τα χείλη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ