Follow us

Το αγαπημένο lip oil της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περιέχει υαλουρονικό οξύ για φυσικό όγκο στα χείλη

Tα lip oils είναι η νέα μας εμμονή.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Ποια γυναίκα δεν θέλει απαλά, juicy και όμορφα χείλη με τον πιο φυσικό τρόπο; Ευτυχώς, η λύση δεν βρίσκεται μόνο στα ενέσιμα υαλουρονικά και σε άλλες επεμβατικές μεθόδους, αφού η σύγχρονη κοσμετολογία μάς έχει δώσει τη λύση για φυσικό plympy εφέ χωρίς fillers.

Πρόσφατα είδαμε ποιο είναι το αγαπημένο lip oil της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, που χαρίζει ακριβώς αυτό, αλλά και πολλά παραπάνω οφέλη: φυσικό όγκο, λείο και λαμπερό αποτέλεσμα καθώς και άφθονη ενυδάτωση και θρέψη. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μάς έδειξε σε story της ποιο lip oil εφαρμόζει κάθε στιγμή της ημέρας, ακόμα και λίγο πριν το γύρισμα, ακόμα και πάνω από το κραγιόν της, για να δώσει λάμψη και έξτρα όγκο.

Χριστίνα Μπόμπα | Αυτό είναι το viral lip gloss για ζουμερά χείλη που δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της

Πρόκειται για μια νέα άφιξη στον χώρο της ομορφιάς, το Plump & Glow Lip Jelly από Hey,Beauty!. Αναλυτικότερα, είναι εμπλουτισμένο με θρεπτικά, πολύτιμα έλαια (shea butter, jojoba oil, coconut oil) και ενεργά συστατικά. πεπτίδια, υαλουρονικό οξύ, για να μειώσει σταδιακά τις λεπτές γραμμές στην περιοχή των χειλιών, και να επαναφέρει τον φυσικό όγκο τους δίνοντας ορατό εφέ plumping, πλούσια ενυδάτωση και υγιή όψη. Και όλα αυτά χωρίς να δημιουργεί το χαρακτηριστικό αίσθημα καύσου που συνήθως έχουν τα διάφορα lip plumpers.

10 lip plumpers με υαλουρονικό οξύ για θεϊκά, σαρκώδη χείλη

Δες το αποτέλεσμα:

Το αγαπημένο lip oil της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περιέχει υαλουρονικό οξύ για φυσικό όγκο στα χείλη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ