Follow us

Τα 3 πιο κολακευτικά κουρέματα για γυναίκες με πολλά μαλλιά

Το Νο.3 είναι το αγαπημένο μας.

κουρέματα για πολλά μαλλιά με χοντρή τρίχα Splash News/Ideal Image

Όλες οι γυναίκες σε ζηλεύουν καθώς τα μαλλιά σου δείχνουν πάντα πλούσια και γεμάτα όγκο. Όπως συμβαίνει βέβαια πάντα, the grass is always greener on the other side. Εσύ πάλι θέλεις να μειώσεις τον όγκο των μαλλιών σου και να μπορέσεις κάπως να τα τιθασεύσεις κάνοντάς τα να δείχνουν λιγότερο puffy. Το'χουμε. Παρακάτω θα βρεις τα καλύτερα κουρέματα για πολλά μαλλιά με χοντρή τρίχα, που θα εκτοξεύσουν την κομψότητα του στιλ σου και παράλληλα θα θέσουν υπό έλεγχο τα lion hair σου:

Καρέ μαλλιά | 5 βραδινά χτενίσματα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στα χριστουγεννιάτικα parties

Τα καλύτερα κουρέματα για πολλά μαλλιά με χοντρή τρίχα

Long Pixie

Πρακτικό και stylish, το μακρύ pixie cut είναι ιδανικό για εσένα, που θέλεις να περιορίσεις τον όγκο των μαλλιών σου, αλλά και να δείχνεις κομψή χωρίς πολλή προσπάθεια. Είναι ιδανικό τόσο για ίσια, όσο και για σγουρά μαλλιά, ενώ θέτει στο επίκεντρο της προσοχής τα μάτια. Τώρα για το πόσο μακρύ θα είναι, συμβουλεύσου τον κομμωτή σου σχετικά με το πιο μήκος κολακεύει περισσότερο το πρόσωπό σου.

Συνδύασε το με choppy bangs ή πλαϊνή φράντζα για ένα πιο μοντέρνο look ή ακόμα και με balayage για να "φωτίσεις" το πρόσωπό σου.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να ισιώσεις τα μαλλιά σου χωρίς θερμότητα

Layered Bob

Το καρέ με έντονο φιλάρισμα είναι ένα από τα πιο κολακευτικά κουρέματα για πολλά μαλλιά με χοντρή τρίχα. Τα layers θα κάνουν την κουπ σου να δείχνει πιο ανάλαφρη, ενώ παράλληλα θα της χαρίσουν κίνηση και στιλ. Το ιδανικό μήκος για εσένα είναι μέχρι το ύψος του πηγουνιού, καθώς οτιδήποτε πιο κοντό, αν δεν γίνει σωστά, είναι πολύ εύκολα να δημιουργήσει ένα puffy αποτέλεσμα.

Lob with Side Bands

Το μακρύ καρέ, που φτάνει μέχρι το ύψος των ώμων ή των κοκάλων του στέρνου, είναι η ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις να υιοθετήσεις ένα πιο κοντό κούρεμα, το οποίο όμως να μην είναι καθόλου δεσμευτικό σε ό,τι έχει να κάνει με το styling. Αν έχεις πολύ χοντρή τρίχα, συνδύασέ το με έντονη χωρίστρα στο πλάι, για έξτρα στιλ και κίνηση στα μαλλιά σου.

Δοκιμάσαμε 20 σαμπουάν για σγουρά μαλλιά κι αυτά είναι τα 7 που ξεχωρίσαμε

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ