Follow us

Από cute μέχρι ultra glam | 5 γιορτινά χτενίσματα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που αξίζει να αντιγράψεις κι εσύ

Ένα για κάθε γιορτινή περίσταση.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Οι δύο επόμενες εβδομάδες είναι ίσως οι πιο δύσκολες στιλιστικά της σεζόν, καθώς τα συνεχή καλέσματα σε σπίτια, τα δείπνα, τα ρεβεγιόν και οι βραδινές έξοδοι σε bars μας καλούν να φέρουμε το A-game μας. Εμείς στραφήκαμε στο προφίλ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Instagram για να βρούμε έμπνευση για γιορτινά χτενίσματα, που θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες σε κάθε casual και επίσημη περίσταση. Ιδού εκείνα που ξεχωρίσαμε και τα σενάρια στα οποία θα ταίριαζαν γάντι:

Χριστίνα Μπόμπα | Το γιορτινό twist που έδωσε στη μεγαλύτερη τάση στα νύχια για φέτος

Για shopping στη γιορτινή Αθήνα

Αν δεν έχεις τελειώσει με τα χριστουγεννιάτικα ψώνια σου, τότε αυτή η εβδομάδα είναι η τελευταία (άντε, η προτελευταία) ευκαιρία σου να διαγράψεις κάθε άτομο από την to do λίστα σου. Πάρε λοιπόν τις φίλες σου και βγείτε μια πρωινή ή απογευματινή βόλτα στη γιορτινή Αθήνα για Christmas shopping. Το ιδανικό outfit για την περίσταση περιλαμβάνει σίγουρα ένα oversized πουλόβερ, ενώ όσον αφορά τα μαλλιά, χτένισέ τα σε επιμελώς ατημέλητους κυματισμούς για ένα κομψό και ταυτόχρονα casual αποτέλεσμα.

Για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων

Το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων είναι πάντα πιο low key από εκείνο της Πρωτοχρονιάς. Γι' αυτό σου προτείνουμε να υιοθετήσεις ένα ladylike half up half down χτένισμα, και να αφήσεις τα πιο glam hairstyles για την επόμενη εβδομάδα.

Για το τραπέζι των Χριστουγέννων

Ανήμερα των Χριστουγέννων, εκμεταλλεύσου την υφή που έχουν αποκτήσει τα μαλλιά σου από το χθεσινοβραδινό hairspray και κέρδισε λίγο έξτρα χρόνο ύπνου, μαζεύοντας τα μαλλιά σου ψηλά σε μία αλογοουρά. Η απαραίτητη festive νότα εδώ δίνεται με μία μαύρη κορδέλα δεμένη σε φιόγκο στη βάση της, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτής αλλά και της επόμενης χρονιάς.

Τα 10 ωραιότερα γαλλικά μανικιούρ των φετινών γιορτών

Για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς

Το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς είναι η ευκαιρία σου να λάμψεις και να είσαι όσο πιο extra θέλεις. Οι παγιέτες, το glitter, τα metallics και οι διαφάνειες είναι πάντα στο fashion menu, ενώ όσον αφορά τα μαλλιά, θα σου προτείναμε να τα χτενίσεις σε ένα voluminous blowout που θα κάνει την εμφάνισή σου ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Εναλλακτικά, αν προτιμάς κάτι πιο "παραδοσιακά" glam, χτένισέ τα σε χαλαρούς κυματισμούς για ένα polished και ταυτόχρονα fresh look.

5 value for money δώρα ομορφιάς που κάθε γυναίκα θα εκτιμούσε να λάβει

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ