Follow us

Χτενίσματα, κουρέματα, χρώματα | Οι 5 μεγαλύτερες τάσεις του 2024

Τα στιλ που θα βλέπεις παντού τους επόμενους μήνες.

τάσεις μαλλιά 2024 Splash News/Ideal Image

Το 2023 ήταν "γεμάτο" όσον αφορά τα hair trends με τις περμανάντ του '80, τα wolf cuts, τα αυστηρά καρέ και τα πολύ κοντά pixie cuts να είναι μερικά μόνο από εκείνα που συζητήθηκαν (και υιοθετήθηκαν) περισσότερο. Τι θα φέρει λοιπόν η νέα χρονιά; Ανακάλυψε παρακάτω τις 5 μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για το 2024 και πάρε ιδέες πριν την πρώτη επίσκεψη στο κομμωτήριο για τη νέα χρονιά:

Το "αντιγηραντικό" κούρεμα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα

Οι 5 μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά του 2024

Hair Bows

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, τώρα είναι η ευκαιρία σου να "αγκαλιάσεις" την πιο θηλυκή και girly πλευρά σου, διακοσμώντας τα μαλλιά σου με φιόγκους. Στα πλαίσια του coquette trend που κυριαρχεί τους τελευταίους μήνες, τα hair bow clips, barettes, αλλά και οι κορδέλες δεμένες σε φιόγκους είναι παντού από τα social media, το street style, αλλά και το catwalk.

5 λάθη μακιγιάζ που καταστρέφουν την εμφάνισή σου

Headbands

Εξίσου δημοφιλές αξεσουάρ το 2024 θα είναι και τα headbands, τα οποία είδαμε σε αρκετά FW23-24 shows, ανάμεσά τους εκείνα των οίκων Dior, Ferrari και Schiaparelli.

Peach Fuzz

Το χρώμα του Pantone για το 2024 είναι το Peach Fuzz, ένα απαλό, γλυκό ροδακινί, το οποίο σίγουρα θα δούμε τους επόμενους μήνες να "παίζει" στα μαλλιά των fashionistas, πιθανόν συνδυασμένο με φωτεινές, ξανθές ανταύγειες.

Side Bangs

Αντίο χωρίστρα στη μέση, hello φράντζα! Η χωρίστρα στο πλάι επανέρχεται στο προσκήνιο και γίνεται ξανά cool με τη μία celebrity μετά την άλλη να υιοθετούν το trend χαρίζοντας έξτρα όγκο και drama στο hair look τους.

Kitty Cut

Το λεγόμενο kitty cut αναμένεται πως θα είναι η επόμενη μεγάλη τάση στα κουρέματα, με τα it girls να δείχνουν ήδη την προτίμησή τους σε αυτό. Το μήκος του φτάνει μέχρι το ύψος των κοκάλων του στέρνου, ενώ χαρακτηρίζεται από έντονο φιλάρισμα γύρω από το πρόσωπο και undone φινίρισμα.

5+1 κουρέματα που θα σε κάνουν να μικροδείχνεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ