Follow us

5 skin tints με υαλουρονικό οξύ για αψεγάδιαστη λάμψη στην επιδερμίδα, σαν φυσική

Τα σέρουμ και οι κρέμες με χρώμα είναι τα απόλυτα must haves που αντικαθιστούν άνετα το foundation.

Candice Splash News / Ideal Image

Ποια κοπέλα δεν θέλει απόλυτη λάμψη αλλά και κάλυψη στο πρόσωπό της, που να δείχνει, την ίδια στιγμή, φυσική; Ο απόλυτος στόχος στο makeup μπορεί να γίνει πραγματικότητα με τα foundations, το πιο χρήσιμο προϊόν στο μακιγιάζ μέχρι και σήμερα. Τελευταία ωστόσο έχουν γίνει μόδα τα κάθε λογής ενυδατικά προϊόντα με χρώμα (skin tints), που μπορεί να είναι από σέρουμ, έλαια ή/και ενυδατικές κρέμες, και συνδυάζουν την περιποίηση της επιδερμίδας με το μακιγιάζ. Σε τι διαφοροποιούνται από τα κλασικά καλυπτικά; Ότι τώρα η ενυδάτωση του δέρματος έχει τον πρώτο λόγο, με την κάλυψη να ακολουθεί, χωρίς ωστόσο να μειώνεται η σημασία της. Με λίγα λόγια, το skincare κερδίζει για λίγο έδαφος έναντι του μακιγιάζ, με τις δύο ιδιότητες ωστόσο να συνδυάζονται με μεγάλη επιτυχία σε ένα μόλις μπουκαλάκι.

Τα οφέλη μιας ενυδατικής κρέμας ή ορού με χρώμα

Μια ενυδατική ή ένας ορός με χρώμα είναι αυτό ακριβώς που φαντάζεσαι: ένα προϊόν ενυδάτωσης με ήπιες χρωστικές που αντικαθιστά ταυτόχρονα την ενυδατική αλλά και το foundation σου. Γιατί τόσος ντόρος γύρω από αυτά; Γιατί με ένα μόλις προϊόν μπορείς να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου και να της χαρίσεις μια ομοιόμορφη (και ήπια) κάλυψη, χωρίς να περιπλέκεις την καθημερινότητά σου και να χάνεις χρόνο με χίλια δυο διαφορετικά μπουκαλάκια και σωληνάρια. Αυτό που έχει κερδίσει ωστόσο τις περισσότερες beauty addicts είναι το γεγονός ότι χαρίζει ανάλαφρη κάλυψη, που κάνει σχεδόν αχρείαστη τη χρήση foundation αφού αρκεί μια κρέμα με χρώμα για ένα απαλό, φρέσκο μακιγιάζ. Παράλληλα, μια κρέμα με χρώμα προσφέρει και μια διακριτική, dewy λάμψη που πολύ μας αρέσει, αλλά και μια βελούδινη αίσθηση στο δέρμα, το οποίο διατηρείται ενυδατωμένο. Η dewy, φυσική λάμψη ανήκει άλλωστε στις top skincare τάσεις για το 2024.

Οι 3 skincare τάσεις που θα ακολουθούν όλες οι beauty addicts το '24

Ποιο είναι το μυστικό τους; Τα διάφορα συστατικά από τα οποία συντίθενται, με τα πιο συνηθισμένα να αποτελούν το υαλουρονικό οξύ, η βιταμίνη C και η νιασιναμίδη αλλά και άλλες βιταμίνες, στοιχεία που χαρίζουν έξτρα ενυδάτωση, λάμψη και ομοιομορφία. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το υαλουρονικό οξύ, αυτό προσφέρει και ένα plumpy εφέ όγκου στο πρόσωπο.

Τα 5 αγαπημένα μας λεπτόρρευστα foundations που γίνονται ένα με το δέρμα

Δες παρακάτω τα 5 skin tints με υαλουρονικό οξύ που ξεχωρίσαμε για σένα:

Vitamin Enriched Skin Tint, Bobbi Brown

Vitamin Enriched Skin Tint, Bobbi Brown

2 σε 1 skin tint που ενυδατώνει ενώ προσφέρει μια φρέσκια, φυσική κάλυψη, πόλυτα ταιριαστή σε κάθε επιδερμίδα. Περιέχει έναν συνδυασμό Βιταμινών B, C & E μαζί με υαλουρονικό οξύ, που βοηθά σημαντικά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας

Strobe Dewy Skin Tint, MAC Cosmetics

Strobe Dewy Skin Tint, MAC Cosmetics

Eνυδατική με χρώμα με μια δόση χρώματος για δροσερή κάλυψη που αντανακλά και διαθλά το φως χαρίζοντας απαλή λάμψη. Η σύνθεση περιέχει ωφέλιμα συστατικά για την επιδερμίδα, όπως υαλουρονικό οξύ, βούτυρο καριτέ και σκουαλένιο. Υπάρχει επίσης η πλούσια σε αντιοξειδωτικά βιταμίνη E που προστατεύει την επιδερμίδα από περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως το μπλε φως και τους ρύπους.

Nude Drop Tinted Serum Foundation, Catrice

Nude Drop Tinted Serum Foundation, Catrice

Serum με χρώμα σε σταγόνες, που περιέχει υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε, για απόλυτη ενυδάτωση και λάμψη.

HydroPure Tinted Serum με Υαλουρονικό Οξύ & CoQ10, Jane Iredale

HydroPure Tinted Serum με Υαλουρονικό Οξύ & CoQ10, Jane Iredale

Ένας εξαιρετικά ενυδατικός ορός με χρώμα, που περιέχει Υαλουρονικό Οξύ που συσφίγγει, καταπραϋνει, μειώνει τις λεπτές γραμμές και ομαλοποιεί τον ανομοιόμορφο τόνο του δέρματος για φυσική κάλυψη και φρέσκια, λαμπερή, νεανική εμφάνιση. 

True Match Nude Plumping Tinted Serum, L'Oréal Paris

True Match Nude Plumping Tinted Serum, L'Oréal Paris

O τέλειος συνδυασμός του expertise της περιποίσης επιδερμίδας με τον κόσμο του μακιγιάζ. Η καινοτόμος σύνθεση του με 1% καθαρό υαλουρονικό οξύ ευνδατώνει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα εξασφαλίζει με τα luminous pigments της κάλυψη foundation και φυσική λάμψη. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ