Follow us

Η Γαία Μερκούρη με το scandi inspired χτένισμα που ταιριάζει άψογα με παλτό και leather jackets

To μοντέρνο χτένισμα που κάνουν τώρα όλες οι Σκανδιναβές.

Γαία Μερκούρη NDP

Ανάμεσα στα άπειρα χτενίσματα που υπάρχουν, ο κότσος είναι ξεκάθαρα ένα από τα πιο συνηθισμένα και αγαπητά στις περισσότερες γυναίκες. Κι αυτό γιατί οι εκδοχές είναι πολλές και διαφορετικές, από επιμελώς ατημέλητο κότσο μέχρι απόλυτα sleek και περίτεχνο - υπάρχει μια version για κάθε γούστο.

3 απλές συνήθειες που βοηθούν τις Σκανδιναβές να έχουν λαμπερή επιδερμίδα "σαν μωρού"

Η Γαία Μερκούρη πάντως υιοθέτησε την πιο σύγχρονη εκδοχή του, που δεν είναι άλλη από το απόλυτα ίσιο και sleek bun, το signature χτένισμα των Σκανδιναβών. Γιατί μας αρέσει; Γιατί εκτός του ότι αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και χαρίζει και ένα mini lifting effect, είναι η πιο εύκολη λύση για τις bad hair days σου ή απλά για εκείνες τις ημέρες που είσαι πιο αναποφάσιστη και δεν ξέρεις τι να κάνεις με τα μαλλιά σου. Το πιο σημαντικό στοιχείο ωστόσο είναι ότι, ακριβώς χάρη στη λιτή κομψότητα αλλά και αυστηρότητα που εκπέμπει ένας καλοχτενισμένος κότσος, γίνεται το τέλειο χτένισμα του χειμώνα που ταιριάζει άψογα με όλα τα πανωφόρια: παλτό, faux furs, δερμάτινα και oversized jackets, όλα αναδεικνύονται ακόμα περισσότερο με πιασμένα τα μαλλιά.

5 διάσημες Ελληνίδες δοκίμασαν τα κουρέματα - τάσεις του φετινού χειμώνα | Δες το αποτέλεσμα

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τα πιο διάσημα και κομψά Scandi girls το υιοθετούν συνέχεια, και δείχνουν σούπερ κομψές μέσα στα stylish jackets τους.

Γαία Μερκούρη | Ο αγαπημένος της ορός με ρετινόλη βελτιώνει (και) την όψη των διεσταλμένων πόρων

Δες το χτένισμα της Γαίας Μερκούρη:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ