Follow us

5 διάσημες Ελληνίδες δοκίμασαν τα κουρέματα - τάσεις του φετινού χειμώνα | Δες το αποτέλεσμα

Τα top κουρέματα της φετινής σεζόν που θέλουμε να υιοθετήσουμε κι εμείς asap.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Αν κάτι μας αρέσει πολύ να χαζεύουμε, αυτό είναι τα διάφορα trends στα κουρέματα, που αλλάζουν κάθε σεζόν για να προσαρμοστούν στις ανάγκες της εκάστοτε εποχής. Όταν μάλιστα τα υιοθετούν μερικές από τις πιο διάσημες Ελληνίδες, θέλουμε να ξέρουμε κάθε λεπτομέρεια για το haircut που επέλεξαν - και στο οποίο πάντοτε φροντίζουν να δίνουν το προσωπικό τους στίγμα.

Αυτό είναι το κομψό κούρεμα που έχουν λατρέψει όλες οι διάσημες γυναίκες φέτος το φθινόπωρο

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα κουρέματα που έχουν κάνει μερικές από τις πιο διάσημες Ελληνίδες με αφορμή τον (σταδιακό) ερχομό του χειμώνα, και που ανήκουν στις κορυφαίες τάσεις μαλλιών για φέτος. Εσύ ποιο απ' όλα θα δοκίμαζες;

#1. Το μακρύ καρέ της Κατερίνας Καινούργιου

Άλλη μια διάσημη που υπέκυψε στη γοητεία του lob - και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι της ταιριάζει πάρα πολύ. Ίσια, σπαστά ή με μπούκλες, η Κατερίνα Καινούργιου έχει δοκιμάσει όλα τα χτενίσματα - και όλα δείχνουν υπέροχα σε αυτό το μήκος.

#2. Το butterfly cut με πλαϊνές αφέλειες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Κλασικό και αγαπημένο, το μακρύ φιλαριστό κούρεμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου θα δείχνει πάντοτε κομψό και θηλυκό, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Η παρουσιάστρια και μοντέλο το διατηρεί υγιές φροντίζοντας να ψαλιδίζει πού και πού τις άκρες - όπως έκανε και πρόσφατα, με τη διαφορά στο μήκος να είναι αισθητή.

#3. Το κοντό καρέ της Βάσιας Κωσταρά

Εντάξει, μπορεί να επρόκειτο για περούκα αλλά το short bob με αφέλειες της Βάσιας Κωσταρά δεν παύει να αποτελεί μια από τις πιο hot και μοντέρνες επιλογές σε κουρέματα που υπάρχουν φέτος. Και της πήγαινε πολύ!

Αγνώριστη η Βάσια Κωσταρά με (πολύ) κοντά μαλλιά | Το απρόσμενο κούρεμά της ανήκει στις top τάσεις του χειμώνα

#4. Τις wispy bangs της Γαίας Μερκούρη

Πρν από την πρόσφατη αλλαγή στο χρώμα της (με το καστανόξανθο να δίνει τη θέση του στο καστανοκόκκινο), η Γαία Μερκούρη είχε κόψει wispy bangs, τις γαλλικού τύπου αφέλειες που θυμίζουν πολύ Γαλλίδα. Έτσι, η Γαία Μερκούρη έκανε μια πραγματικά δραστική αλλαγή, αφού δείχνει ενταλώς διαφορετική με το νέο look.

#5. Το μετρίου μήκους cut της Δανάης Μπάρκα

Με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ η παρουσιάστρια, που αποχωρίστηκε τα πολύ μακριά της μαλλιά για ένα μήκος που ξεπερνάει ελάχιστα το ύψος του λαιμού της. Πρόκειται για ένα από τα πιο ευέλικτα μήκη μαλλιών που μπορείς να επιλέξεις τώρα - και το αγαπούν ήδη οι περισσότερες fashionistas.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ