Follow us

Η Βίκυ Καγιά αποδεικνύει ότι το "γυμνό" μανικιούρ είναι ό,τι πιο κομψό μπορείς να κάνεις τώρα

Τα (σχεδόν) άβαφα νύχια είναι πλέον μεγάλη τάση.

Βίκυ Καγιά NPD

Ανάμεσα στα άπειρα χρώματα και σχέδια μανικιούρ που λανσάρονται ως trends σχεδόν κάθε μήνα, είναι ανακουφιστικό το γεγονός ότι υπάρχει και η επιλογή του bare mani, για τις γυναίκες που δεν θέλουν για τον οποιονδήποτε λόγο να βάψουν τα νύχια τους και να ακολουθήσουν τις τάσεις. Είτε είσαι fan του μίνιμαλ μανικιούρ, είτε βαριέσαι να αλλάζεις κάθε τόσο χρώμα στα νύχια είτε απλά θες να κάνεις ένα διάλειμμα από τα συνεχόμενα βαψίματα, το "γυμνό" μανικιούρ είναι η καλύτερη λύση για σένα - και το υιοθέτησε και η Βίκυ Καγιά, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και τα φυσικά άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν σούπερ κομψά. Η ίδια εξάλλου είναι θερμή οπαδός της φυσικής ομορφιάς αλλά και για οτιδήποτε είναι απόλυτα φυσικό και όχι υπερβολικό.

5 διάσημες Ελληνίδες συμφωνούν ότι αυτό είναι το πιο πολυτελές χρώμα νυχιών για το '24

Ποια είναι η τάση του bare manicure;

Πρόκειται για μια νέα μόδα πλέον στο μανικιούρ, που θέλει τα νύχια μας να μην έχουν καθόλου χρώμα. Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στην τάση που θέλει τα νύχια εντελώς άβαφα, χωρίς ούτε καν διάφανο βερνίκι, πλην όμως πολύ περιποιημένα. Ιδανικά, το μήκος τους παραμένει κοντό και αποφεύγονται τα πολύ μακριά νύχια, που είναι και πιο επιρρεπή σε σπασίματα.

Το κομψό χρώμα νυχιών του φετινού χειμώνα που έχει "κερδίσει" όλες τις fashionistas

Επίσης, το natural manicure εστιάζει στην περιποίηση των επωνυχίων και της περιοχής γύρω από τα νύχια που περιλαμβάνει τα πετσάκια, τις παρωνυχίδες, κλπ, έτσι ώστε τα νύχια να είναι εξαιρετικά καθαρά, σαν να μην έχουν καν πετσάκια ή παρωνυχίδες. Με αυτόν τον τρόπο και το μανικιούρ θα δείχνει πολύ κομψό, κολακεύοντας τα άκρα και δείχνοντάς τα πιο μακριά και λεπτά.

Αυτή η τάση αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται χρώμα για να αναδειχθούν τα άκρα μας, παρά μόνο μια καλή περιποίηση των νυχιών και επωνυχίων, ώστε να δείχνουν σωστά φροντισμένα.

Το θετικό του φυσικού αυτού μανικιούρ; Ότι πράγματι βοηθάς τα νύχια σου να "αναπνεύσουν" για λίγο καιρό, πριν περάσεις και πάλι στη βαφή (απλή ή ημιμόνιμη) και να απαλλαγείς από τυχόν σημάδια ή κιτρινίλες που πιθανόν να είχαν εμφανιστεί εξαιτίας του βερνικιού. Επίσης, ξενοιάζεις για λίγο καιρό από την κλασική έγνοια του πότε θα βάψεις τα νύχια σου, αν ξέβαψε το βερνίκι, αν χάλασε το gel κ.ο.κ.

5 διάσημες Ελληνίδες προτείνουν το χρώμα σκιάς που αναδεικνύει τα καστανά μάτια όσο κανένα άλλο

Tip: Αν θες να υιοθετήσεις το trend αλλά διστάζεις να τα αφήσεις εντελώς άβαφα, μπορείς να κάνεις την αρχή περνώντας ένα διάφανο βερνίκι που θα χαρίσει μια αδιόρατη λάμψη στα νύχια, χωρίς όμως να υπάρχει χρώμα σε αυτά.

Δες πόσο κομψό δείχνει το μανικιούρ της Βίκυς Καγιά:

Η Βίκυ Καγιά αποδεικνύει ότι το "γυμνό" μανικιούρ είναι ό,τι πιο κομψό μπορείς να κάνεις τώρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ