Follow us

Τα 3 πιο όμορφα χτενίσματα των βραβείων Grammy '24

Η Dyson Beauty στο πλευρό των βραβείων Grammy 2024 μαζί με τις stars Olivia Rodrigo, SZA και Coco Jones.

MissBloom TEAM
Dyson Courtesy of Dyson

H Dyson Beauty ήταν η απόλυτη σύμμαχος στα hair looks των πιο διάσημων celebrities στα βραβεία Grammy που πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες μέρες. Τα styling tools του διάσημου brand βοήθησαν τις stars να λάμψουν κυριολεκτικά, μιας και είχαν τα πιο πετυχημένα χτενίσματα στο κόκκινο χαλί.

Η Olivia Rodrigo επανέφερε την αίγλη του παλιού Χόλιγουντ χάρη στο ανάλαφρο χτένισμά της, που πέτυχε με τη βοήθεια του σεσουάρ, Dyson Supersonic™ Professional Edition, του Dyson Airwrap™Multi-styler με το εξάρτημα Airwrap™ long barrel 1,2 ιντσών και του ισιωτικού μαλλιών Dyson Corrale™ στη ρύθμιση μέτριας θερμότητας.

Η SZA ήταν άψογη στα βραβεία Grammy. Χρησιμοποιώντας το ισιωτικό Dyson Airstrait™ Straightener καθώς και το ισιωτικό Dyson Corrale™ hair styler δημιούργησε το πιο κομψό ίσιο look.

Τα 3 πιο όμορφα χτενίσματα των βραβείων Grammy '24

Η Coco Jones χρησιμοποίησε το Dyson Airwrap™Multi-styler με το εξάρτημα μαλακής βούρτσας λείανσης για να στεγνώσει τα μαλλιά της ενώ το Dyson Airwrap™Multi-styler με το εξάρτημα Airwrap™ barrel 0,8 ιντσών βοήθησε στο να σγουρύνει τα κομμάτια της φράντζας που ‘αγκάλιαζαν’ τέλεια το πρόσωπό της.

Dyson

Ανακάλυψε περισσότερα στο https://www.gr.dyson.com/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ