Follow us

Αυτό είναι το "ακριβό" καστανό χρώμα μαλλιών που θα βλέπεις παντού την άνοιξη

Η τάση που έχουν ήδη αρχίσει να υιοθετούν όλες οι celebrities.

καστανό χρώμα μαλλιών 2024 Splash News/Ideal Image

Δεν ξέρουμε για εσένα, πάντως εμείς όποτε σκεφτόμαστε ανοιξιάτικα χρώματα μαλλιών φέρνουμε στο νου μας φωτεινά ξανθά, μπαλαγιάζ, ανταύγειες κλπ. Ε λοιπόν φέτος την άνοιξη, κάθε άλλο παρά ανοιχτόχρωμα δεν θα είναι τα μαλλιά μας, καθώς το νέο it καστανό χρώμα μαλλιών του 2024 όχι απλά δεν θυμίζει τους μελί και καραμελένιους τόνους των προηγούμενων χρόνων, αλλά μάλλον περισσότερο αποχρώσεις που συνηθίζουμε να βλέπουμε το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Τα κομψά κουρέματα που καμουφλάρουν την αραίωση μαλλιών

Chocolate Brown | Το νέο it καστανό χρώμα μαλλιών του 2024

Drum roll please....Το νέο it καστανό χρώμα μαλλιών του 2024 δεν είναι άλλο από το chocolate brown, ένα ζεστό, πλούσιο καστανό που εμπνέεται από το πιο απολαυστικό γλύκισμα, τη σοκολάτα.

Η εν λόγω απόχρωση εκτός από το ότι δείχνει πολύ σοφιστικέ και κομψή, κάνει κάθε εμφάνιση να δείχνει πιο "ακριβή", ενώ λόγω του σκουρόχρωμου τόνου της κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο υγιή.

Kitty Cut | Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη τάση στα κουρέματα για το 2024

Ένα ακόμα μεγάλο θετικό της είναι ότι το γεγονός πως είναι εξαιρετικά low-maintenance aka η ιδανική επιλογή για τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες, που θα λείπεις διαρκώς σε διακοπές.

Η τάση ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών, ενώ δείχνει υπέροχη τόσο σε ίσια, όσο και σε σγουρά ή σπαστά μαλλιά. Το αποτέλεσμα είναι glamorous, chic και εξαιρετικά κολακευτικό για όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας και τόνου επιδερμίδας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω hair look αναδεικνύει και όλα τα χρώματα ματιών, από τα πιο σκουρόχρωμα καστανά, μέχρι τα πιο φωτεινά πράσινα.

Αν θέλεις μπορείς να διανθίσεις το look σου με natural looking lowlights σε σοκολατένιες ή coffee αποχρώσεις, που θα κάνουν το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει πιο πολυδιάστατο, ενώ πολύ καλή ιδέα είναι να κάνεις και ένα gloss στο κομμωτήριο για επιπλέον λάμψη.

Director's Tip: Χτένισε τα μαλλιά σου σε "αφράτους" κυματισμούς για να κάνεις το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει ulra glamorous.

Η τάση έχει ήδη αγαπηθεί από πολλές influencers, αλλά και celebrities με πιο αξιοζήλευτα hair looks να είναι εκείνα των Dakota Johnson, Kaia Gerber, Bella Hadid, Selena Gomez και Hailey Bieber.

5 "αντιγηραντικά" χρώματα μαλλιών που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ