Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου με το χρώμα νυχιών που αναμένεται να επικρατήσει φέτος την άνοιξη

Είναι girly και μας φτιάχνει απόλυτα τη διάθεση.

Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Διανύοντας τον τελευταίο μήνα του χειμώνα, έχουμε στραμμένη την προσοχή μας στην άνοιξη και σε όλα τα ωραία spring trends σε μακιγιάζ, μαλλιά και μανικιούρ. Και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα νύχια, τα χρώματα που θα επιλέγουμε από δω και στο εξής προμηνύονται φωτεινά και super mood-boosting.

Και η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα από τα πιο trendy χρώματα της άνοιξης, που αναμένεται να κυριαρχήσει στο μανικιούρ μας. Μπορεί να το επέλεξε με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, όμως πρόκειται για μια απόχρωση που θα δένει τέλεια με τα φλοράλ φορέματα και όλα τα ανοιξιάτικα outfits που θα φοράμε την ερχόμενη σεζόν.

Micro French | Η πιο σύγχρονη εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ είναι "φτιαγμένη" για κοντά νύχια

Αναφερόμαστε στο Barbie pink, που όμως αυτή τη χρονιά γίνεται πιο "ανοιχτό" και όχι τόσο bold όπως πέρσι. Αυτό το light pink, που ισορροπεί ιδανικά μεταξύ του κλασικού φούξια αλλά και του πιο παστέλ ροζ, είναι η τέλεια επιλογή για σένα που σου αρέσουν τα ροζ, θες όμως κάτι πιο ανανεωμένο και σύγχρονο σε σχέση με το Barbiecore trend που τόσο φορέθηκε το 2023.

Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά στα νύχια της παρουσιάστριας ήταν η λεπτή ροζ καρδούλα σε λευκή βάση - μπορεί να παραπέμπει μεν στη γιορτή των ερωτευμένων, όμως άνετα τη φοράς οποτεδήποτε αν σου αρέσουν οι καρδούλες.

3 "ξεπερασμένα" χρώματα μανικιούρ που θα αποφύγουμε να υιοθετήσουμε την άνοιξη (αλλά και ολόκληρο το '24)

Δες το αποτέλεσμα:

Η Κατερίνα Καινούργιου με το χρώμα νυχιών που αναμένεται να επικρατήσει φέτος την άνοιξη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ