Follow us

Sleeping Beauty | Αυτό το προϊόν για τα μαλλιά δρα ακόμα καλύτερα κατά τη διάρκεια της νύχτας

Απόκτησε τα πιο λαμπερά και υγιή μαλλιά που είχες ποτέ ενώ...κοιμάσαι.

hair Splash News / Ideal Image

Αν είσαι beauty junkie όπως κι εμείς, στοιχηματίζουμε ότι όχι μόνο γνωρίζεις τα πάντα γύρω από την ομορφιά, αλλά και ότι έχεις δοκιμάσει / δοκιμάζεις πολλά καλλυντικά έτσι ώστε να έχεις άποψη αλλά και να βρεις εκείνο που σου ταιριάζει καλύτερα. Πιθανόν λοιπόν να γνωρίζεις ήδη για τα καλλυντικά που δρουν καλύτερα κυρίως το βράδυ, και πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ κοιμάσαι. Αν όχι, συνέχισε να διαβάζεις.

Ποια είναι τα overnight products;

Πρόκειται για προϊόντα που προτείνεται να χρησιμοποιούνται το βράδυ πριν κοιμηθούμε, καθώς συντελούν στην ενίσχυση της διαδικασίας ανάπλασης των κυττάρων και της αναζωογόνησης του δέρματος ή της τρίχας. Γι' αυτό και δεν αναφερόμαστε μόνο στο skincare - απεναντίας, υπάρχουν τέτοια προϊόντα και για τη φροντίδα των μαλλιών, των νυχιών και των χειλιών μας.

3 must κινήσεις που πρέπει να κάνεις πριν το λούσιμο αν θες λαμπερά μαλλιά όλο υγεία

Σε ό,τι αφορά πάντως τα μαλλιά, που αποτελούν το στοιχείο εκείνο σε μια εμφάνιση που απασχολεί περισσότερο τις γυναίκες διαχρονικά, υπάρχει τρόπος να τους χαρίσεις όλη τη θρέψη και λάμψη που χρειάζονται μέσα σε μια νύχτα, ώστε να έχεις το ονειρικό αποτέλεσμα που επιθυμείς. Πολλές φορές, και ειδικά όταν μιλάμε για πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά, δεν αρκεί να εφαρμόσεις το conditioner και τη μάσκα μαλλιών σου ως συνήθως, κατά τη διάρκεια του ντουζ. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να επενδύσεις και σε μια overnight hair mask, που θα εφαρμόζεις πριν κοιμηθείς και θα την αφήνεις να δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αυτό ακριβώς το προϊόν είναι που θα φέρει και ορατά αποτελέσματα στην τρίχα.

Αναλυτικότερα για τις overnight hair masks

Θα τις βρεις στα καταστήματα ομορφιάς και στα κομμωτήρια με τη σχετική επιγραφή / ονομασία. Ανάλογα φυσικά και με τις ιδιότητες του κάθε προϊόντος, στην πλειοψηφία τους υπόσχονται να προσφέρουν λάμψη και ενυδάτωση στα άτονα και ταλαιπωρημένα μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν από τη φθορά που υφίστανται καθημερινά. Είναι ειδικά για εσένα που χρησιμοποιείς συχνά προϊόντα και εργαλεία styling, ενώ αφήνοντάς τα να δράσουν 8 ώρες (ενώ κοιμάσαι), κάνουν θαύματα στα μαλλιά, αναδομώντας την τρίχα. Αυτή ακριβώς η 8ωρη δράση είναι που κάνει και τη διαφορά, καθώς τη νύχτα δουλεύουν ακόμα πιο αποτελεσματικά όλοι οι μηχανισμοί αναδόμησης. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να τη ξεβγάλεις καλά το πρωί που θα ξυπνήσεις, με ένα ή και δύο χέρια σαμπουάν.

Δες εδώ 5 overnight hair masks για να ξυπνάς με τα πιο λαμπερά μαλλιά ever

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ