Follow us

5 ολοκαίνουρια, αισθησιακά αρώματα που θα φοράμε ξανά και ξανά φέτος την άνοιξη

Τα ανοιξιάτικα αρώματα που θα κάνουν τους πάντες να γυρίζουν στο πέρασμά σου.

beauty Splash News / Ideal Image

Η άνοιξη πλησιάζει και δεν υπάρχει τίποτα πιο ανανεωτικό από το να την υποδεχτείς με ένα νέο άρωμα. Όπως κάθε σεζόν άλλωστε, έτσι και φέτος, οι ολοκαίνουριες αφίξεις στα αρώματα είναι τόσο ελκυστικές, που δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις.

Πότε λήγει το άρωμά μου; Ένας χρήσιμος οδηγός για να ξέρεις πότε πρέπει να το πετάξεις

Τα αρώματα που θεωρούμε ότι θα κάνουν θραύση την άνοιξη του '24 είναι αισθησιακά και σαγηνευτικά, με έντονες φλοράλ νότες που μπλέκονται με το κεχριμπάρι, το ξύλο και τη βανίλια για να συνθέσουν μια αρωματική συμφωνία που γοητεύει ακόμα και τους πιο δύσπιστους. Είτε είσαι fan των πιο "φρέσκων" και καθαρών αρωμάτων είτε σου αρέσει το μυστήριο που αποπνέει ένα πιο βαθύ και βαρύ - άρωμα, είμαστε σίγουρες ότι οι παρακάτω επιλογές θα σε συναρπάσουν ούτως ή άλλως.

Talc lovers | 5 αφρόλουτρα με απολαυστικό άρωμα πούδρας που θα σε ξετρελάνουν

Beauty tip: Για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στο άρωμά σου, μην αμελήσεις να αρωματίσεις το πίσω μέρος του λαιμού καθώς και τα ρούχα σου - το άρωμα απορροφάται καλύτερα από το ύφασμα και διατηρείται περισσότερο. Προσοχή ωστόσο: κάν'το από απόσταση για να μην μείνει λεκές στο ύφασμα.

Πώς θα μυρίζεις φρεσκάδα για περισσότερο | 4 αρώματα για υφάσματα που θα σου προσφέρουν ακριβώς αυτό

Δες τα ανοιξιάτικα αρώματα που επιλέξαμε για σένα:

Nomade Nuit d’Egypte Eau de Parfum, Chloé

Nomade Nuit d’Egypte Eau de Parfum, Chloé

Το εμβληματικό Nomade της Chloé επαναπροσδιορίζεται: ισχυροί τόνοι μύρου εμφανίζονται αμέσως, αναμειγνύονται άψογα με τα πικάντικα αρώματα κανέλας και τζίντζερ, ακολουθούμενα από μελωμένες αποχρώσεις νέκταρ λουλουδιών και εξαιρετικά στρογγυλούς, βαλσαμικούς και κεχριμπαρένιους υποτόνους κυπρόλης και opopanax. Στην καρδιά αυτού του αρώματος, η εξαιρετική συμφωνία kyphi συνδυάζεται με ένα πλούσιο absolute από άνθη πορτοκαλιάς, που προέρχεται από την καρδιά της ίδιας της Αιγύπτου. Τέλος, μια αισθησιακή πινελιά ζεστής βανίλιας ολοκληρώνει τη νότα βάσης αυτού του όμορφου αρώματος.

Her Eau de Parfum Petals Limited Edition, Burberry

Her Eau de Parfum Petals Limited Edition, Burberry

Ένα gourmand και φρουτώδες vegan άρωμα με νότες από μούρα, βιολέτες και γιασεμί. Χάρη στην ξυλώδη κεχριμπαρένια βάση του, αυτό το άρωμα δημιουργεί πίσω του ένα πλούσιο και μαγευτικό μονοπάτι.

Vanilla Sex Eau de Parfum, Tom Ford

Vanilla Sex Eau de Parfum, Tom Ford

Μία μαξιμαλιστική έκφραση βανίλιας. Ένα από τα πιο περιζήτητα συστατικά της σύγχρονης αρωματοποιίας προσδίδει μία διάσταση στη σύνθεση του αρώματος πολύ διαφορετική από την καθιερωμένη.

My Way Eau de Parfum Nectar, Giorgio Armani

My Way Eau de Parfum Nectar, Giorgio Armani

Mια γλυκιά, φρουτώδης και ζουμερή παραλλαγή του εμβληματικού MY WAY, που συνδυάζει τη χαρακτηριστική κρεμώδη τουμπερόζα με τις απολαυστικά δροσερές, φρουτώδεις νότες μιας συμφωνίας ζουμερού αχλαδιού.

Black Opium Eau de Parfum Over Red, Yves Saint Laurent

Black Opium Eau de Parfum Over Red, Yves Saint Laurent

Το νέο αισθησιακό άρωμα Κερασιού του Yves Saint Laurent.
Η εμβληματική συμφωνία από Λευκά Άνθη και Μαύρο Καφέ του Black Opium επιστρέφει με έναν απόλυτα αισθησιακό και κραυγαλέο κόκκινο χαρακτήρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ