Follow us

Πώς θα μυρίζεις φρεσκάδα για περισσότερο | 4 αρώματα για υφάσματα που θα σου προσφέρουν ακριβώς αυτό

Με ένα fabric spray μπορείς να παρατείνεις το άρωμα καθαριότητας για πολύ περισσότερο.

beauty Splash News / Ideal Image

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το τι μπορείς να κάνεις ώστε να μυρίζεις φρεσκάδα και καθαριότητα όλη μέρα. Το πιο προφανές είναι, φυσικά, το άρωμα που θα επιλέξεις, που ανάλογα με τις νότες που θα περιέχει, θα σου χαρίσει την πολυπόθητη μυρωδιά που θα σε ακολουθεί παντού. Ανάμεσα στα πολλά άλλα tips όμως που έχουμε μοιραστεί μαζί σου κατά καιρούς (συνδυασμός αρώματος με κρέμα σώματος και αφρόλουτρο στις ίδιες νότες, layering αρωμάτων, mist στα μαλλιά κλπ), υπάρχει άλλος ένας τρόπος που θα σε βοηθήσει να μοσχοβολάς όλη μέρα σαν να βγήκες από το ντους.

"Πώς να μυρίζω όμορφα όλη μέρα;" | Το pro tip που θα σε κάνει να μοσχοβολάς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Μπορεί να μην το είχες φανταστεί, αλλά αν ψεκάσεις τα ρούχα και το παλτό σου με άρωμα, τότε θα μυρίζεις υπέροχα όλη μέρα - κι αυτό στο εγγυώμαστε. Το άρωμα έχει την ιδιότητα να εισχωρεί στις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μένει περισσότερο σε αυτά και να αναδίδεται παντού στον χώρο. Από κει άλλωστε βγήκε και η έκφραση "πότισε το ύφασμα", αφού συμβαίνει αυτό ακριβώς: το άρωμα "ποτίζει" ένα ρούχο και μπορεί να διατηρηθεί για καιρό - σίγουρα μέχρι το επόμενο πλύσιμο στο πλυντήριο ή στεγνό καθάρισμα.

Λατρεύεις τη μυρωδιά του ταλκ; 5 πουδρέ αρώματα που θα κάνουν τους πάντες να αναρωτιούνται τι φοράς

Εμείς θα σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα άρωμα ή σπρέι ειδικό για υφάσματα, ώστε να είσαι σίγουρη ότι δεν θα λερώσεις / βλάψεις τα ρούχα σου χρησιμοποιώντας το κανονικό σου άρωμα. Τα fabric sprays (θα τα βρεις και ως "linen sprays" ή "textile fresheners") εξάλλου είναι ειδικά κατασκευασμένα ώστε να ψεκάζονται σε κάθε λογής υφάσματα (ρούχα, κουρτίνες, σεντόνια κλπ) χωρίς να τα καταστρέφουν, αφού δεν περιέχουν οινόπνευμα όπως τα κανονικά αρώματα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το δικό σου αγαπημένο ανάμεσα στα πολλά αρωματικά υφασμάτων που κυκλοφορούν στην αγορά.

Αυτό είναι το συστατικό που θα κάνει τους πάντες να σε ρωτούν τι άρωμα φοράς

Δες παρακάτω τις δικές μας επιλογές σε αρώματα για υφάσματα:

Lâcher-Prise - Home and Textile Mist, 100BON (Sephora)

Lâcher-Prise - Home and Textile Mist, 100BON (Sephora)

Αρωματικό χώρου και υφασμάτων με τη συνδυαστική δράση 10 αιθέριων ελαίων, που αρωματίζει και αποσυμφορεί, για μια αίσθηση χαλάρωσης.

Dans Mon Lit Linen Spray,  Frédéric Malle (Attica)

Dans Mon Lit Linen Spray, Frédéric Malle (Attica)

Με κύριο συστατικό του το τριαντάφυλλο, αυτό το Linen Spray δημιουργήθηκε γύρω από το Rose Water Essential™, ένα νέο συστατικό που αποδίδει το άρωμα των τριαντάφυλλων με μεγάλη ακρίβεια, σε έναν συνδυασμό με νότες από τούρκικο τριαντάφυλλο και μόσχο.

Sfumature di Dalia, L'Erbolario

Sfumature di Dalia, L'Erbolario

Aρωματικό σπρέι χώρου και υφασμάτων, που θα χαρίσει ένα γλυκό άρωμα ντάλιας στα ρούχα και στο σπίτι σου.

White Powdery Linen Spray, Zara

White Powdery Linen Spray, Zara

Αποσμητικό υφασμάτων σε σπρέι. Η σύνθεσή του χωρίς οινόπνευμα επιτρέπει την χρήση του σε οποιοδήποτε ύφασμα χωρίς να το βλάπτει. Συνδυάζει τη χλιδή του τριαντάφυλλου και τη λεπτότητα του κρίνου για να δημιουργήσει ένα διαχρονικό λουλουδάτο άρωμα, με νότες κεχριμπαριού και ροδιού. Ένα πουδρένιο φόντο από ylang ylang και κέδρο τυλίγει αυτό το εμβληματικό άρωμα για μεταξένια αίσθηση στο δέρμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ