Follow us

Talc lovers | 5 αφρόλουτρα με απολαυστικό άρωμα πούδρας που θα σε ξετρελάνουν

Τα αφρόλουτρα που θα σε κάνουν να μυρίζεις φρεσκάδα από το πρωί έως το βράδυ.

hair Splash News / Ideal Image

Είναι γεγονός ότι, για πολλές γυναίκες, ένα χαλαρωτικό ντους στο τέλος της ημέρας είναι πολλά παραπάνω από μια απλή ρουτίνα περιποίησης, αφού αποτελεί περισσότερο μια ιεροτελεστία που τις αποφορτίζει πλήρως από την ένταση και το στρες της καθημερινότητας.

Λατρεύεις τη μυρωδιά του ταλκ; 5 πουδρέ αρώματα που θα κάνουν τους πάντες να αναρωτιούνται τι φοράς

Όταν δε, συνοδεύεται από ένα αφρόλουτρο με ενυδατική σύνθεση και απολαυστικό άρωμα, που δεν μπορείς να σταματήσεις να μυρίζεις, τόσο το καλύτερο, μιας και η αρωματοθεραπεία που προσφέρει ένα μυρωδάτο αφρόλουτρο μπορεί να κάνει θαύματα στη διάθεσή σου. Το ίδιο ακριβώς και μια σούπερ απαλή, βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα.

Αν σου αρέσει η μυρωδιά του ταλκ, τότε αυτές οι πουδρέ κρέμες σώματος θα σε ξετρελάνουν

Αν σου αρέσει η χαρακτηριστική μυρωδιά του ταλκ, τότε θα πρέπει να αναζητήσεις συγκεκριμένα στοιχεία στο αφρόλουτρό σου, ώστε αυτή η πουδρέ μυρωδιά να σε συνοδεύει και στο μπάνιο σου. Τσέκαρε τις νότες από cotton flower, white musk, ίριδα, βιολέτα αλλά και σανδαλόξυλο που αποδίδουν αυτό το χαρακτηριστικό άρωμα πούδρας.

Note: Αν συνηθίζεις να φοράς πουδρέ αρώματα, έχε στο νου σου ότι η μυρωδιά του θα διατηρηθεί ακόμα περισσότερες ώρες στην επιδερμίδα σου αν έχεις χρησιμοποιήσει κρέμα σώματος και αφρόλουτρο με το ίδιο πουδρέ άρωμα.

Αυτές οι κρέμες σώματος θα χαρίσουν ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στο άρωμά σου - και μυρίζουν υπέροχα

Blanche Body Wash, Byredo

Blanche Body Wash, Byredo

Aφρόλουτρο εμπνευσμένο από το εμβληματικό άρωμα της BYREDO της ίδιας σειράς. Ένα άρωμα με σχεδόν διάφανο χαρακτήρα, με καθαρή και απλή δομή, είναι ο ορισμός του "λευκού αρώματος". Με νότες καρδιάς από βιολέτα, νερολί, παιώνια αλλά και νότες βάσης από ξανθά ξύλα, σανταλόξυλο και musk, το blanche έχει το απόλυτο πουδρέ άρωμα φρεσκάδας.

Αφρόλουτρο Talc Pampering, Noxzema

Αφρόλουτρο Talc Pampering, Noxzema

Αφρόλουτρο ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό , ενώ ταυτόχρονα προστατεύει, περιποιείται απαλά, και χαρίζει αίσθηση ενυδάτωσης στην επιδερμίδα, χάρη στο εκχύλισμα βαμβακιού που περιέχει. 

Cotton Fresh Shower Cream, Bioten

Cotton Fresh Shower Cream, Bioten

Αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με 100% Βιολογικό Shea Butter, που βοηθά στη διατήρηση των ιδανικών επιπέδων υγρασίας, προσφέροντας στο δέρμα σας φυσική και απαλή φροντίδα. Το φυσικό εκχύλισμα Βαμβακιού πλούσιο σε υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και λιπαρά οξέα που έχουν ενυδατική και περιποιητική δράση στο δέρμα, βοηθά στην προστασία του δέρματος από την αφυδάτωση και την αίσθηση τραβήγματος, χωρίς να την ξηραίνει.

Baby Talc Shower Gel, Avgerinos

Baby Talc Shower Gel, Avgerinos

Δροσερό, αναζωογονητικό αφρόλουτρο με φυτική γλυκερίνη, δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης και ένα φυσικό ενυδατικό παράγοντα που ανανεώνει και κλειδώνει την υγρασία στο δέρμα για βαθύ καθαρισμό και τόνωση χωρίς να διαταράσσεται το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας και την ισορροπία του επιδερμιδικού φραγμού.
Ενισχυμένο με το Baby Talc, ένα απαλό άρωμα πούδρας με νότες απο Κρίνο και Ylang Ylang.

Cotton Flower Bubble Bath & Shower Gel, Sephora Collection

Cotton Flower Bubble Bath & Shower Gel, Sephora Collection

Κρεμώδες αφρόλουτρο που κάνει πλούσιο αφρό, ιδανικό για bubble baths.  Η κρεμώδης υφή του τυλίγει απαλά την επιδερμίδα, αφήνοντάς τη καθαρή και ελαφρώς αρωματισμένη με την πουδρέ μυρωδιάαπό τις νότες άνθους βαμβακιού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ