Follow us

Πώς να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν πιο σαρκώδη όπως μια Γαλλίδα

Το μυστικό για juicy χείλη χωρίς fillers.

σαρκώδη χείλη Splash News/Ideal Image

Masters του natural looking μακιγιάζ, οι Γαλλίδες έχουν βρει όλους τους σωστούς τρόπους να αναδεικνύουν τα πιο όμορφα στοιχεία του προσώπου τους χωρίς το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει επιτηδευμένο και "βαρύ". Αυτό ακριβώς κάνει και η fashionista Mara Lafontan, η οποία είναι γνωστή τόσο για το κομψό στιλ της, όσο και για τις γαλλικές αφέλειές της και τα σαρκώδη χείλη της.

Τα προϊόντα μακιγιάζ που οι beauty addicts αγοράζουν ξανά και ξανά εδώ και χρόνια

Για τα τελευταία μάλιστα έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για fillers κι αισθητικές επεμβάσεις, που κάθε άλλο παρά "γαλλικές" είναι. Για αυτόν τον λόγο αποφάσισε να κάνει ένα βίντεο στο TikTok δείχνοντας ακριβώς πώς πετυχαίνει αυτό το juicy αποτέλεσμα στα χείλη της χρησιμοποιώντας μόνο μακιγιάζ.

Το πρώτο βήμα είναι η εφαρμογή ενός υγρού bronzer στο περίγραμμα των χειλιών, το οποίο "σβήνει" χρησιμοποιώντας έναν σπόγγο μακιγιάζ. Έπειτα, χρησιμοποιώντας ένα καφέ μολύβι περιγράφει τα χείλη της βγαίνοντας ελαφρώς έξω από το περίγραμμα κι απλώνει το προϊόν κάνοντας ταμποναριστές κινήσεις με τα ακροδάχτυλά της.

Unicorn Curls | Ο νέος viral τρόπος να κάνεις μπούκλες κομμωτηρίου χωρίς θερμότητα

Στη συνέχεια εφαρμόζει ένα nude κραγιόν, το οποίο επίσης απλώνει με ταμποναριστές κινήσεις, κι έπειτα ένα gloss σε παρόμοιο χρώμα, εστιάζοντας την προσοχή της στο κέντρο των χειλιών της.

Θα περίμενε κανείς ότι το tutorial θα τελείωνε εκεί, αλλά όχι. Η Mara ακουμπά ένα χαρτομάντηλο πάνω στα χείλη της, αφαιρώντας με αυτόν τον τρόπο λίγο από το προϊόν και κάνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει πιο φυσικό και French girl-like.

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ