Follow us

Τα καλύτερα σαμπουάν που μπορείς να βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Για ξηροδερμία, πιτυρίδα, τριχόπτωση, θαμπή όψη και αραίωση.

σαμπουάν φαρμακείου Istock Photo

Ξηροδερμία, πιτυρίδα, τριχόπτωση, θαμπή όψη, αραίωση: Αυτό είναι ίσως το top 5 των προβλημάτων που σχετίζονται με τα μαλλιά. Όλα τόσο διαφορετικά και όλα τόσο σημαντικά, καλώντας για άμεση αντιμετώπιση έτσι ώστε τα μαλλιά να ανακτήσουν την όμορφη, υγιή όψη τους. Δεν χρειάζεται να πας μακριά για να βρεις λύση. Μερικά από τα καλύτερα σαμπουάν για όλα τα παραπάνω hair concerns θα τα βρεις λίγα μέτρα πιο μακριά -στο φαρμακείο της γειτονιάς σου:

Τα καλύτερα lip balms που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Director's Choice | Τα καλύτερα σαμπουάν φαρμακείου

Για λιπαρά μαλλιά

Για λιπαρά μαλλιά

Αυτό το σαμπουάν με γλυκόριζα και τσουκνίδα ρυθμίζει τη λιπαρότητα, χαρίζοντας στα μαλλιά στιλπνότητα και όγκο.

Για λεπτά μαλλιά

Για λεπτά μαλλιά

Το σαμπουάν Volume Shampooing Volumateur της Phyto με εκχύλισμα από νούφαρο και λευκής μολόχας καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, αυξάνοντας παράλληλα τον όγκο τους.

Για κατεστραμμένα μαλλιά

Για κατεστραμμένα μαλλιά

Το Shampooing au beurre de Capuacu BIO της Klorane προσφέρει στα πολύ ξηρά και κατεστραμμένα μαλλιά θρέψη και επανόρθωση, αφήνοντάς τα πιο δυνατά, απαλά και λαμπερά.

Για τριχόπτωση

Για τριχόπτωση

Το δυναμωτικό Anaphase+ της Ducray αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα στις αγωγές τριχόπτωσης, καθώς επαναφέρει τον όγκο, τη δύναμη και τη ζωντάνια στα αδύναμα μαλλιά.

 

Για πιτυρίδα

Για πιτυρίδα

Βασισμένο σε τεχνολογία μικροβιώματος με Selenium DS, το Dercos Anti Dandruff της Vichy αποκαθιστά αποδεδειγμένα την ισορροπία στο μικροβίωμα, ένα σύνολο μικροοργανισμών που βρίσκονται στο τριχωτό της κεφαλής, χαρίζοντας άμεση και συνολική εξυγίανση του τριχωτού, εξάλειψη πιτυρίδας και ρύθμιση απολέπισης.

Για ξηροδερμία

Για ξηροδερμία

Το σαμπουάν κατά της ξηροδερμίας με σέλερι & πρόπολη της APIVITA αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την ξηροδερμία και τα αίτιά της, ενώ προλαμβάνει την επανεμφάνισή της. Παράληλη, καθαρίζει απαλά και διατηρεί την υγεία του τριχωτού, χάρη στο σύμπλεγμα Apishield HS.

Για αραίωση

Για αραίωση

Το Hair Force Shampoo for Women της Frezyderm προσφέρει ενδυνάμωση των θυλάκων, ενίσχυση τριχοφυΐας και προστασία από τη φθορά.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ