Follow us

Η Αμαλία Κωστοπούλου με το κομψό χρώμα μανικιούρ που αναδεικνύει (κυρίως) τα κοντά νύχια

Η απόχρωση νυχιών που ταιριάζει σε όλες και είναι παντός καιρού.

Αμαλία Κωστοπούλου @notrealamalia

Η Αμαλία Κωστοπούλου επέστρεψε δριμύτερη στο Instagram, από το οποίο απείχε συνειδητά τα τελευταία χρόνια, χαροποιώντας έτσι πολλούς από τους διαδικτυακούς της φίλους. Η 25χρονη έκανε δειλά δειλά την επιστροφή της στα social media πριν λίγο καιρό αρχής γενομένης από το TikTok, με το Instagram account της να ακολουθεί.

Αμαλία Κωστοπούλου | Αυτό είναι το αγαπημένο της ρουζ για φρέσκια όψη στο πρόσωπο κάθε στιγμή της ημέρας

Αφορμή για τις πρόσφατες δημοσιεύσεις της αποτέλεσε το ολιγοήμερο ταξίδι της στο Μεξικό όπου πήγε παρέα με το αγόρι της, φροντίζοντας να "γεμίσει" το feed μας με όμορφες εξωτικές εικόνες. Έτσι, είχαμε την ευκαιρία να δούμε και το μανικιούρ της, το οποίο ήταν πολύ προσεγμένο και σε passe-partout απόχρωση.

Ο λόγος για το βαθύ κόκκινο, ένα πολύ κολακευτικό για κάθε γυναίκα χρώμα, που βέβαια οι περισσότερες συνηθίζουν τους χειμωνιάτικους μήνες. Όχι ότι παίζει ρόλο η εποχή στην επιλογή απόχρωσης νυχιών, αφού μπορείς να δοκιμάσεις ό,τι χρώμα σου αρέσει, απλά το κόκκινο σίγουρα δεν είναι το πρώτο χρώμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν μιλάμε για ανοιξιάτικο μανικιούρ. Παρ' όλα αυτά, παραμένει τόσο κλασικό που δικαίως αποτελεί τη Νο.1 επιλογή όταν μια γυναίκα είναι πιο αναποφάσιστη ή δεν δείχνει κάποια σαφή προτίμηση προς μια κατηγορία χρωμάτων (πχ λάτρης των nudes ή των pastels κλπ). Παράλληλα, το συγκεκριμένο χρώμα λόγω της έντασής του αναδεικνύει τέλεια τα πιο κοντά νύχια, πράγμα που το κάνει προσιτό σε πολλές κυρίες που λατρεύουν τα κοντύτερα νύχια ή δεν μπορούν να τα μακρύνουν εύκολα.

Η Ελένη Μενεγάκη με την πολυτελή τάση στο μανικιούρ που θα κάνει θραύση την άνοιξη

Note: Μερικά από τα χρώματα που θα φορεθούν πολύ φέτος την άνοιξη είναι το ραδακινί και όλοι οι τόνοι του μαζί με το πορτοκαλί, το γαλάζιο και το παστέλ ροζ ή sheer pink.

Δες το μανικιούρ:

Η Αμαλία Κωστοπούλου με το κομψό χρώμα μανικιούρ που αναδεικνύει (κυρίως) τα κοντά νύχια
@mintystrawberryy

pack with me for mexico 🇲🇽🍹✈️

♬ original sound - Amalia🍓

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ