Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη με την πολυτελή τάση στο μανικιούρ που θα κάνει θραύση την άνοιξη

Αυτό το χρώμα νυχιών είναι ο ορισμός της "αθόρυβης" πολυτέλειας.

Ελένη Μενεγάκη Instagram

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να δοκιμάζει διάφορες αποχρώσεις στα νύχια της, μιας και είναι λάτρης των έντονων χρωμάτων, έχουμε παρατηρήσει ωστόσο ότι πάντοτε σχεδόν επιστρέφει στο πιο κλασικό - και κομψό. Ο λόγος για το απαλό / παστέλ ροζ που μάλιστα θεωρείται αντικειμενικά η πιο πολυτελής επιλογή μανικιούρ - και θα κάνει θραύση για άλλη μια φορά φέτος την άνοιξη.

Η Βάσια Κωσταρά με την κορυφαία τάση στο σχήμα νυχιών για την άνοιξη του '24

Μπορεί κάποιες γυναίκες να το χαρακτηρίζουν βαρετό, μέχρι και "μονότονο" ή "προβλέψιμο", είναι ωστόσο τόσο κομψό, αθόρυβο, σχεδόν ουδέτερο, που δεν απορούμε γιατί αποτελεί τη Νο.1 επιλογή των γυναικών διαχρονικά.

Το συγκεκριμένο χρώμα εντάσσεται στο "Rich Girl nails" trend, ένα σούπερ περιποιημένο, καθαρό μανικιούρ σε ανοιχτές, παστέλ αποχρώσεις του ροζ, σομόν, μπεζ και nude. Μοιάζει πολύ με τάσεις όπως το "Russian manicure", ή τα "Old Money nails", αφού κοινό τους χαρακτηριστικό είναι τα ανοιχτά, παλ χρώματα που χαρίζουν μια φυσικότητα στα νύχια.

Micro French | Η πιο σύγχρονη εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ είναι "φτιαγμένη" για κοντά νύχια

Αυτοί ακριβώς οι διακριτικοί τόνοι είναι που χαρίζουν την απόλυτη πολυτέλεια σε μια εμφάνιση, που δεν "φωνάζει", ενώ αναβαθμίζουν κάθε look κάνοντάς το να δείχνει "ακριβό", φινετσάτο. Παράλληλα, αυτά τα χρώματα έχουν το πλεονέκτημα ότι κάνουν τα άκρα να δείχνουν πιο μακριά, λεπτά και κομψά ενώ ταιριάζουν με όλα τα ρούχα.

3 "ξεπερασμένα" χρώματα μανικιούρ που θα αποφύγουμε να υιοθετήσουμε την άνοιξη (αλλά και ολόκληρο το '24)

Δες πόσο κομψό δείχνει το χρώμα στην Ελένη Μενεγάκη:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ