Follow us

Με ακόμα πιο κοντά μαλλιά η Μπέττυ Μαγγίρα | Έκανε το κούρεμα - τάση της φετινής άνοιξης

Το κούρεμα που χαρίζει πόντους κομψότητας σε κάθε εμφάνιση.

Μπέττυ Μαγγίρα Instagram

Σταθερή στις προτιμήσεις της παρέμεινε η Μπέττυ Μαγγίρα, που από τον περασμένο Σεπτέμβρη επιλέγει το ίδιο κούρεμα: ένα πολύ κομψό καρέ. Μάλιστα, η παρουσιάστρια φαίνεται ότι το έχει λατρέψει, κόντρα στο πολύ χαρακτηριστικό της μακρύ μαλλί, που διατηρούσε για χρόνια πριν τη δραστική αυτή αλλαγή του Σεπτεμβρίου. Και μιας και τελευταία το μακρύ καρέ της είχε ξεπεράσει για λίγο το ύψος των ώμων της, η Μπέττυ Μαγγίρα αποφάσισε να επισκεφτεί τον αγαπημένο της κομμωτή για μια ανανεωτική αλλαγή.

Πράγματι, η παρουσιάστρια αναζωογονήθηκε πλήρως αφού έκοψε αρκετούς πόντους, για να φέρει το μήκος του καρέ στο επιθυμητό ύψος, πάνω από τους ώμους. Αυτό που έκανε ωστόσο τη διαφορά ήταν το έντονο φιλάρισμα, που δημιούργησε την ψευδαίσθηση της κίνησης και του όγκου, ενώ παράλληλα αραίωσε τα μαλλιά κάνοντάς τα να δείχνουν πιο ανάλαφρα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα προτείνει 3 κομψά χτενίσματα που δείχνουν τέλεια σε μακρύ καρέ

Νote: Η αραίωση είναι μια τεχνική πολύ σημαντική για τις γυναίκες με πολλά και πυκνά μαλλιά, που θέλουν να δοκιμάσουν το καρέ. Αν δεν την ακολουθήσουν, το κούρεμα δεν θα "κάθεται" ούτε θα αναδεικνύεται σωστά.

Αυτό το ανάλαφρο, layered lob cut ανήκει στις top τάσεις της άνοιξης.

Δες το αποτέλεσμα:

Με ακόμα πιο κοντά μαλλιά η Μπέττυ Μαγγίρα | Έκανε το κούρεμα - τάση της φετινής άνοιξης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ