Follow us

Η Μπέττυ Μαγγίρα προτείνει 3 κομψά χτενίσματα που δείχνουν τέλεια σε μακρύ καρέ

Είναι μοντέρνα και classy ταυτόχρονα, ενώ αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Μπέττυ Μαγγίρα @betty_maggira

Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, ένα καρέ κούρεμα μπορεί να υποστηρίξει πολλά χτενίσματα - δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το λατρεύουν διαχρονικά τόσες γυναίκες, ακόμα και οι fans του μήκους στα μαλλιά. Δεν θα ξεχάσουμε άλλωστε την τεράστια αλλαγή στο hair look της Μπέττυς Μαγγίρα, που στην αρχή της σεζόν (βλ. Σεπτέμβρη του '23) επέλεξε να αποχωριστεί τα πολύ μακριά της μαλλιά για ένα σούπερ κομψό lob.

Mob Wife mani | 5 διάσημες Ελληνίδες που υιοθέτησαν με επιτυχία τη viral τάση στα νύχια τους

Fast forward στο σήμερα λοιπόν, και η παρουσιάστρια δείχνει να τα λατρεύει αφού 6 μήνες μετά δεν έχει φανεί καμία επιθυμία από πλευράς της να τα ξαναμακρύνει. Απεναντίας, φροντίζει να διατηρεί αυτό το classy μήκος που φτάνει ακριβώς στους ώμους της και της δίνει την ευκαιρία να δοκιμάζει πολλά διαφορετικά χτενίσματα. Μάλιστα, είναι η ζωντανή απόδειξη ότι τα διάφορα hairstyles δείχνουν ωραία και σε κοντύτερα μαλλιά - όχι μόνο σε μακριά.

Η Βίκυ Καγιά με το χρώμα μανικιούρ που αναδεικνύει τέλεια τα κοντά νύχια

Έτσι, μας προτείνει τα εξής σούπερ κομψά hair looks: κυματιστά με όγκο και χωρίστρα στη μέση, ολόισια σε αυστηρό ύφος και messy bun με πλαϊνά τουφάκια να πλαισιώνουν το πρόσωπο.

Δες παρακάτω πώς δείχνουν:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ