Follow us

Μπέττυ Μαγγίρα | Επέλεξε το κολακευτικό χρώμα πεντικιούρ που θα κάνουμε όλες μας την άνοιξη

Και δείχνει απόλυτα classy με τα πέδιλά μας.

Ο stylish τρόπος που η Μπέττυ Μαγγίρα αναβάθμισε το πιο safe look της γυναικείας γκαρνταρόμπας Instagram

Μπορεί το καλοκαίρι να βρίσκεται ακόμη λίγο μακριά, όμως ο καιρός ευνοεί τα πιο ανάλαφρα ρούχα, και γιατί όχι, ακόμα και τα ανοιχτά παπούτσια και πέδιλα. Δεν είναι λίγες εξάλλου οι γυναίκες που έχουν ήδη ξετρυπώσει από την ντουλάπα τους τα πιο ανοιξιάτικα παπούτσια και τα φορούν τις ηλιόλουστες και (πολύ) ζεστές μέρες που ήδη επικρατούν στη χώρα μας.

Berry - toned mani | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την πιο "λαχταριστή" τάση νυχιών της άνοιξης

Έτσι και η Μπέττυ Μαγγίρα, που πριν λίγες ώρες πόζαρε με ένα μπλε αμάνικο φόρεμα και μπεζ κομψότατα πέδιλα, που άφηναν τα άκρα της να φανούν. Όπως είναι φυσικό, τα συγκεκριμένα παπούτσια ήθελαν και ανάλογη περιποίηση στα νύχια των ποδιών, τα οποία η παρουσιάστρια φρόντισε να βάψει στο πιο κομψό χρώμα διαχρονικά.

Αναλυτικότερα, η Μπέττυ Μαγγίρα επέλεξε το μαύρο, μια απόχρωση που λατρεύουν οι περισσότερες γυναίκες για το πεντικιούρ τους. Μάλιστα, την προτιμούν ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες, κόντρα στα λευκά και παστέλ που κυριαρχούν συνήθως λόγω εποχής. Εμείς θα σου πούμε ότι το μαύρο ανήκει στις αποχρώσεις που κολακεύουν κάθε τόνο επιδερμίδας ενώ είναι και παντός καιρού, μπορεί να φορεθεί δηλαδή all year round.

Χριστίνα Μπόμπα | Έτσι "σβήνει" τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Δες το αποτέλεσμα:

Μπέττυ Μαγγίρα | Επέλεξε το κολακευτικό χρώμα πεντικιούρ που θα κάνουμε όλες μας την άνοιξη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ